Pandekager med banan og kokos

Pandekager med banan og kokos

Vi elsker pandekager til morgenmad!

20-25 stk.

Ingredienser

  • Pandekager med banan og kokos
  • 225 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 50 g revet kokos
  • 1 knivsspids salt
  • 1 banan
  • 4 æg
  • 2½ dl mælk
  • 2½ dl kokosmælk
  • smør til stegning
  • Sirup af passionsfrugt:
  • 100 g rørsukker
  • 1 dl vand
  • 3 passionsfrugter

  1. Bland mel, bagepulver,revet kokos og salt sammeni en skål. Pisk æg, mælk ogkokosmælk sammen i enanden skål. Mos bananen.Rør æggeblandingen ogmoset banan sammen medmelblandingen.
  2. Opvarm en pande med lidtsmør. Sæt 2 spsk. dej på panden,og bred dejen ud til enlille pandekage (ca. 8-9 cm idiameter). Bag pandekagen2-3 min. på hver side.
  3. Kog sukker og vand sammen,til sukkeret er opløst.Tilsæt passionsfrugt. Kog indtil en sirup ved svag varme.Serverer siruppen til pandekagerne.