-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Påskekage med mandelbund & smørcreme
Forkæl dine gæster med en overdådig dessertkage - kagen består af en lækker mandelbund, der er toppet med en skøn smørcreme med vanilje. På toppen har vi pyntet med chokoladepåskeæg og chokoladegrene, men du kan selvfølgelig vælge at pynte med noget andet, hvis kagen ikke skal bruges til påske. Her får du opskriften på den skønne kage:
1 påskekage, 8-10 personer
Total:1 time 10 minutter
Ingredienser
- Mandelbund:
- 250 g mandler
- 5 æggehvider
- 250 g sukker
- Smørcreme:
- 5 æggeblommer
- 1 dl piskefløde
- 125 g sukker
- 4 tsk. vaniljesukker
- 150 g blødt smør
- Pynt:
- chokoladepinde
- chokoladespåner
- chokoladeæg
Sådan bager du påskekagen
- 1. Hak mandlerne fint – brug gerne en foodprocessor.
- 2. Pisk æggehviderne stive, og pisk sukkeret i lidt ad gangen. Forsæt med at piske, til det bliver en tyk og blank marengs.
- 3. Vend mandlerne i marengsmassen, og bred det ud i en smurt springform (24 cm). Sæt den i ovnen ved 170 grader i ca. 40 min. Afkøl på en rist.
- 4. Pisk æggeblommer, fløde, sukker og vaniljesukker sammen i en tykbundet gryde, og pisk det over varmen til det tykner (det må ikke komme over 85 grader). Tag gryden af varmen, og lad det køle lidt af. Pisk smørret i cremen, og lad den blive kold.
- 5. Læg mandelkagen på et fad, og top op med smørcremen. Lav en rede af chokoladepinde, chokoladespåner og chokoladeæg.
Her er påskens fineste lagkager
9 skønne hjemmelavede påskeæg
-
Lav dit eget påskeæg
-
Påskeæg med pistacie og syltet ingefær
-
Påskeæg med hård og blød nougat
-
Hjemmelavede påskeæg med pistacie og orangenougat
-
Lav dine egne påskeæg med nougat og marcipan
-
Chokoladepåskeæg
-
Påskeæg med smag af hvid chokolade, brombær og lakrids
-
Nemme påskeæg med kokos, du hurtigt kan lave
-
Chokoladeæg med irish coffee
SE OGSÅ:Nem mad i påskedagene
PRØV OGSÅ:Lækker forårsbrunch til påskedagene