-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Pasta med ricotta, spinat, ærter og laks
Nem og uhøjtidelig sommermad.
PASTA MED RICOTTA, SPINAT, ÆRTER OG LAKS
Tid: ca. 20 min.
(4 pers.)
300 g varmrøget laks
500 g ærter i bælg
300 g pasta fettuccine eller pappardelle
200 g babyspinat
200 g ricotta
salt og peber
Annonce
olivenolie
1. Fjern skind fra laksen, og del laksen i flager. Bælg ærterne.
2. Kog pastaen som angivet på emballagen, og afdryp.
3. Skyl spinaten, og damp den i det vand, som hænger ved. Tilsæt ricotta, og lad det smelte med spinaten til en sovset konsistens. Krydr med salt og peber.
4. Vend pasta med spinatricotta, laks og ærter. Server med friskkværnet peber, og dryp lidt olivenolie over.
► SE OGSÅ: Chicken wings og sommersalat
► SE OGSÅ: Kold blomålssuppe med brøndkarse og urtebrød
► SE OGSÅ: Salat med ærter, melon og sommerblomster