salat med laks

Powersalat med grønkål og laks

Salat med laks, lynsyltede rødløg & grønkål

4

Ingredienser

  • 350 g varmrøget laks
  • ½ liter grønkålsblade
  • lidt spæde rødbede- eller mangoldblade
  • 100-125 g lynsyltede rødløg, se opskrift nederst på siden
  • SENNEPSCREME:
  • 1,5 dl skyr
  • ½ dl mayo
  • ½ dl grovkornet sennep
  • 2-3 spsk honning
  • salt, peber
  • 4 gode tykke skiver groft rugbrød

Sådan gør du:

  1. Pluk laksen i flager. Pluk grønkålsbladene småt og bland laks, grønkål og rødløg med lidt spæde blade af rødbede eller mangold.
  2. Rør sennepscremen sammen og smag den godt til med salt og peber og server den til salaten med groft rugbrød.
  3. Energi pr. person: 520 kcal, fedt 30%, protein 25%, kulhydrat 45%
  4. Opskrift på Lynsyltede rødløg