
Risotto med kylling
Lækker risotto.
4 personer
Ingredienser
- Risotto med kylling
- 4 personer
- 300 g risottoris
- 25 g smør
- 2 skoldede og flåede tomater
- 1 l kogende hønsebouillon
- 300 g kogt kyllingekød
- 1 dl friskrevet parmesan
- 4 spsk. hakket persille
- salt, peber
- 4 spsk. parmesan høvlet i flager med en kartoffelskræller
- Pynt:
- 5-6 cherrytomater og frisk basilikum
- Skær løget i små tern. Stegløg og ris i en stor gryde igyldent smør ca. 1 min. Komtomater skåret i små ternuden saft og kerner i.
- Tilsæt en suppeskefuldkogende bouillon ad gangen.Rør rundt, så risen ikkebrænder på. Tilsæt først dennæste skefuld bouillon, nården forrige er opsuget.
- Kog risottoen ca. 25 min.i alt, fra du begynder med athælde bouillon på.
- Kom det kogte kyllingekødskåret i tern i risottoen,varm det igennem et par min.under omrøring.
- Rør parmesan og persillei. Kom risottoen i dybe tallerkner.Pynt med tomatbåde,basilikum og høvlede parmesanflager.