-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Små kyllingebrød
Disse små kyllingebrød vil vække stor glæde hos de små i familien til påskefrokosten.
15 stk.
Ingredienser
- Små kyllingebrød
- 25 g gær
- 4 dl vand
- 1 dl yoghurt
- 1 spsk. olie
- 1½ tsk. salt
- 2 dl havregryn
- 150 g fuldkornsspeltmel el. grahamsmel
- 300 g sigtet speltmel
- 300 g hvedemel
- 1 sammenpisket æg til pensling
- Øjne og næb:
- gulerod og pistacienødder el. lidt agurk
- Udrør gæren i lunkent vand.Tilsæt yoghurt, olie, salt, havregrynog de to slags speltmel. Lad dettrække 15 min. Tilsæt hvedemelet.Ælt dejen grundigt, til den er smidig.Lad dejen hæve 1 time.
- Del dejen i 15 stykker. Del hvertdejstykke i en lille og 1 stor bolle.Lav en fordybning i den store bolle,og pensl med æg. Sæt den lillebolle heri. Lad dem efterhæve 15min. Pensl med æg. Bag brødeneca. 15 min. ved 225 gr. på midtersteovnribbe. Pynt kyllingebrødenemed øjne og næb, som du skærer afgulerod og pistacienød eller agurk.Læg dem gerne i kuvertkurve medpergamentpapir i bunden. Pynt evt.med påskefjer.