Vietmanesiske forårsruller
SPONSORERET indhold

Nemt & lækkert: 3 friske ruller

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sund fingermad med sprøde grønsager, fisk og kød - perfekt til hverdag og fest.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
23. jun. 2015 | Mad | Fit living
4 stk.

Ingredienser

1. Med beef, spinat & avokado
4 ruller
1 strimlet rød peber
1 håndfuld babyspinat
1 avokado i både
75-100 g tyndtskåret roastbeef
wasabi efter smag
TILBEHØR:
Sushi-ingefær

2. Med reje, agurk & forårsløg
4 ruller
10-12 store, kogte, pillede rejer
snittet hjertesalat
1 dl hakket koriander og mynte
fintsnittet chili
2 snittede forårsløg
¼ agurk i strimler
DIP:
5 spsk sojasauce
1 tsk sesamolie

3. Med laks, radise & sukkerærter
4 ruller
5-6 hakkede radiser
en håndfuld feldsalat
1 dl hakket persille & dild
4 skiver røget laks a 25-30 g
4-5 strimlede sukkerærter
2 tsk ristede lyse og sorte sesamfrø
DIP:
1 dl sød chilisauce

Sådan gør du:

Lav f.eks. rullerne af Spring Rolls Wrappers, som fås i større supermarkeder. Dyp først rullen i varmt vand, bred den ud på et fugtigt klæde, top op med dit favoritfyld, og luk.

1. Med beef, spinat & avokado
Fordel fyldet på rullerne, buk, fold siderne ind, og rul dem sammen. Dyp dem i sød chilisauce, og server. 140 kcal pr. stk.

2. Med reje, agurk & forårsløg
Fordel fyldet på rullerne, buk, fold siderne ind, og rul dem sammen. Dyp i sojasauce smagt til med sesamolie, og server. 90 kcal pr. stk.

3. Med laks, radise & sukkerærter
Fordel fyldet på rullerne, buk, fold siderne ind, og rul dem sammen. Server med sushi-ingefær. 110 kcal pr. stk.

SE OGSÅ: 8 sunde opskrifter: Snup et spyd

SE OGSÅ: 6 søde sager, der ikke giver sukkerchok