Sunde kager
SPONSORERET indhold

6 søde sager, der ikke giver sukkerchok

Værsgo her er 6 opskrifter, som passer perfekt til dig, som også gerne vil holde den slanke linje. Prøv banankage, cookies og cupcakes, der ikke fylder dig med tomme kalorier.

Af: Lisbeth Tordendahl og Susanne Knutzen Foto: Tia Borgsmidt
26. apr. 2017 | Mad | Fit living

Få inspiration til din næste dessert. Alle opskrifterne er fra Lisbeth Tordendahls bog Det søde - sundhed & nydelse. De er alle lavet af naturlige råvarer, der giver fuld smagsvaluta og tilfredsstillelse uden at gå på kompromis med din sundhed.

Banankage med nødder og chokolade


Pære-abrikos-kompot med citron og mandel


Æblecupcakes med kokos frosting


Havrequinoa cookies med valnødder


Bar'Power


Granolaknas med frugt


Opskrifterne er fra Lisbeth Tordendahls bog Det søde - sundhed & nydelse


Hvem: Lisbeth Tordendahl er specialist i holistisk sundhed og sætter i sit arbejde fokus på livgivende mad, naturlig nydelse og bæredygtig livsstil. Hun vejleder og behandler børn og voksne i sin klinik og har mere end 30 års erfaring som forfatter og kok.


Om bogen: Det søde er til dig, der elsker kvalitet og god smag. Trangen til sødt skal nemlig ikke bekæmpes, men derimod imødekommes med lækre, sunde og nærende alternativer. Ud over opskrifterne giver bogen dig også viden om, hvad der sker i din krop, når du spiser sukker, og hvordan du kan skabe en god sukkerharmoni.


Om opskrifterne: Søde lækkerier lavet af naturlige råvarer, der giver fuld smagsvaluta og tilfredsstillelse uden at gå på kompromis med din sundhed. Derimod viser de, hvor nemt det er at lave uimodståelige kager, desserter og snacks af sunde ingredienser, der giver dig vitaminer, mineraler, fibre, sunde fedtstoffer, proteiner og andre gode sager. Fri for sukker, mælk og hvede. Kager bagt med fuldkorn og flere kager helt uden gluten.
Lisbeth Tordendahl, Det søde, Wisefood, 237 kr.