Madbloggerens 6 skønne morgenfavoritter
Foto: Sara Galbiati & Derya Turgut

Madbloggerens 6 skønne morgenfavoritter

Hvis du savner inspiration til den perfekte start på dagen, så kig med her, hvor Anette Harbech Olesen forærer dig sine seks allerbedste morgenfavoritter − velbekomme.

Klik på linkene og få inspiration til din morgenmad.
Avokadoyoghurt


Hjemmelavet granola
 


Grydebrød


Kokosamarantgrød
 


Mysliboller


Ingefærshot
 

Om forfatteren: Anette Harbech Olesen er uddannet indenfor ernæring. Hun blogger om sundhed på madforlivet.com og er Danmarks mest downloadede e-bogsforfatter. „Der er ikke kun sundhedsfordele i at spise god mad, der er også stor glæde. Glæden ved at samles over skønne måltider er væsentlig for vores livskvalitet, og det er ofte minder fra gode måltider indtaget i gode venners lag, som vi bærer med os livet igennem,” siger Anette Harbech Olesen.

Om opskrifterne: Bogen indeholder inspirerende opskrifter til sund mad, der er let at gå til. Du finder bud på morgenmad, frokost og aftensmad samt sunde søde sager.

Om morgenmad: Morgenmaden er dagens vigtigste måltid. Forskning viser, at du spiser mere i løbet af dagen, hvis du springer morgenmaden over, og det kan gå ud over din koncentrationsevne og dit humør. En god morgenmad består af både proteiner, gode fedtstoffer og komplekse kulhydrater, som alle tre stabiliserer dit blodsukker, og du vil føle dig mæt og mere veloplagt i længere tid.

MAD − kunsten at spise godt og leve sundt, madforlivet.com, 192 sider, 199 kr.