Mexicanske opskrifter
Foto: Columbus Leth

Mexicanske opskrifter

6 opskrifter: Få mere energi & færre kilo med LCHF

Har du lyst til at prøve noget nyt, så skru op for fedtet og ned for kulhydraterne, og tab dig med sundhedstrenden LCHF. Her får du 6 opskrifter fra Jane Faerber, så du kan teste det på din egen krop − fra lækkert brød, mættende salat til spicy kebab.

Klik på linkene og få masser af inspiration til din næste hverdagsret:

Kålsalat med valnødder


Lammekebab med spicy aubergineskiver


Fajitas med oksekød og melfrie tortillas


To gode greenies


Grønsagsbrød


HVEM: Jane Faerber er kostrådgiver med speciale i LCHF og forfatter til tre bøger om LCHF. Derudover har hun bloggen madbanditten.dk

OM BOGEN: Jane Faerber viser dig, hvordan du navigerer igennem kalenderårets mange arrangementer og højtider og forener LCHF-livsstilen med både familieliv, ferier og fester.

OM OPSKRIFTERNE: I bogen får du over 80 nye LCHF-opskrifter tilpasset sæsonernes råvarer, lige fra vintermad til sommerens grillmenuer.

OM LCHF: LCHF står for Low Carb High Fat og går kort fortalt ud på at droppe kalorietællingen og i stedet skrue op for de naturlige fedtstoffer og ned for fødevarer, som indeholder mange kulhydrater. Resultat? Vægttab, mæthed, masser af energi og et stabilt blodsukker. Helt konkret skal du undgå sukker, frugt, juice, mælk, brød, kartofler, pasta, ris og al mad med mel. Spis i stedet kød, fisk, fjerkræ, æg, feta, naturlige mejeriprodukter, smør, fløde og grønsager, som vokser over jorden, dvs. ingen jordfrugter.

Jane Faerber, LCHF Året rundt, Politikens Forlag, 250 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: LCHF