-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste
-
Lise-Lotte Lohmann om tæt "Forræder"-venskab: Vi dør af grin
-
Ali afslører overraskende relation i “Forræder”: Han blev som en far for mig

Unghane med rabarberkompot
Server denne saftige unghane med hjemmelavet rabarberkompot og agurke-dild-creme.
UNGHANE MED RABARBERKOMPOT
6 personer
2 bornholmske unghaner
flagesalt og peber fra kværn
150 g smør
1 stort bundt frisk citrontimian
4 citroner delt i kvarter
2 dl kyllingefond
ca. 100 g smør til montering af sovs
1. Tør kyllingerne godt, og gnid dem indvendigt med salt, peber og lidt smør. Fyld dem med timian og citron.
2. Smør skindet godt med resten af smørret, og krydr med salt og peber. Sæt kyllingerne i en bradepande. Kom kyllingefonden og 1 dl vand ved.
3. Sæt dem i en 220 grader varm ovn, og lad dem stege i ca. ½ time. Hæld skyen over, skru ned til 170 grader, og steg dem yderligere ½ time.
4. Tag kyllingerne op, og pisk skyen med et par skefulde iskoldt smør. Server med rabarberkompot og agurkedild- creme.
Rabarberkompot
1 kg rabarber
1 stort løg
3 spsk. sherryeddike eller anden
vineddike
½ dl vand
5 spsk. lys rørsukker
8 korianderfrø
5 hvide peberkorn
1 tsk. salt
1. Skær rabarber og løg i grove stykker, og kom alle ingredienserne i en gryde.
2. Lad kompotten koge op, og skru helt ned for blusset. Lad den derefter simre i 30 minutter.
3. Hæld på skoldede glas. Kompotten kan holde sig ca. en uge i køleskab. Server den kold til kyllingestegen.
Agurke-dild-creme
2 agurker
salt
1 lille bæger græsk yoghurt
1 dl cremefraiche 38 %
friskkværnet peber
1 stort bundt dild
1. Skræl agurkerne, halver dem, og fjern kernerne med en ske. Drys dem let med salt, og læg dem på et viskestykke 15 minutter. Tør godt, og skær agurkerne i skiver.
2. Rør yoghurt med cremefraiche.

3. Hak dilden helt fint, og bland med dressingen. Vend agurkeskiver i, og pynt med et par skiver agurk og sommerurter. Server til kyllingen sammen med rabarberkompot.
TIP
Lav en nem flagranke af snor, klemmer og hvidt papir.
► SE OGSÅ: Hot rabarber-chili-gele
► SE OGSÅ: Sprød snack med rabarber-chili-gele
► SE OGSÅ: Lækker tuntartar asian style