-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Hot rabarber-chili-gele
Smager godt til alt med ost og lette kødretter.
HOT RABARBER-CHILI-GELE
Tid: ca. 45 minutter + afkøling
(ca. 3 dl)
4 stilke rabarber
2 fed hvidløg
1 tsk. ingefær
1 tsk. grøn chili
1 tsk. rød chili
1 stængel citrongræs
1 tsk. blandede, hele, tørrede krydderier, f.eks. koriander, anisfrø, kanel, nellike
½ dl vand
1 dl æbleeddike
1 dl sukker
1 tsk. agar-agar
atamon
1. Rengør rabarberne, og skær dem i små stykker. Pil og hak hvidløg.
2. Hak ingefær, chili og citrongræs, og hæld det i en gryde med rabarber, hvidløg, krydderier, vand, eddike og sukker.
3. Kog det op, og lad det simre i 30 minutter. Si saften, og jævn med agar-agar.
4. Skold glassene, og skyl dem i atamon. Hæld geleen på glas, og stil dem koldt. Den kan holde op til et par uger i køleskab.
Agar-agar hvabehar?
Agar-agar er et vegetabilsk geleringsprodukt fremstillet af tang. Det er lige så let at arbejde med som husblas. De gelerede produkter stivner først, når de kommer i køleskab.
► SE OGSÅ: 6 lækre opskrifter med rabarber
► SE OGSÅ: 3 lækre opskrifter med blommer
► SE OGSÅ: 7 klassiske desserter