-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Vandbakkelser med kaffecreme
Her har vi fyldt de klassiske vandbakkelser med lækker kaffecreme.
(ca. 20 stk.)
Ingredienser
- Dej:
- 2½ dl vand
- 75 g smør
- 1 knsp. salt
- 1 spsk. sukker
- 150 g hvedemel
- 4 æg
- Kaffecreme:
- 2½ dl piskefløde
- 2 spsk. honning
- 1½ tsk. Nescafé
- 75 g mørk chokolade (ca. 60 % kakao)
- Chokoladeglasur:
- 2 dl flormelis
- 2 spsk. kakao
- ½ past. æggehvide (eller kogende vand)
- Kom vand, smør, salt og sukker i en kasserolle, og kog det op. Tilsæt mel, og pisk grundigt i dejen, til den er jævn og pæn. Pisk æggene i et ad gangen, til dejen samler sig.
- Kom dejen i en sprøjtepose med mellemstort hul, og sprøjt ca. 7 cm tykke ”pølser” ud på bageplade med bagepapir (lav gode mellemrum mellem vandbakkelserne). Bag dem midt i ovnen ved 220 gr. i ca. 15 min.
- Varm fløde, honning og kaffe op i en lille kasserolle over svag varme. Hak chokoladen, og smelt den heri under omrøring, fjern gryden fra varmen. Stil kaffecremen køligt mindst 3 timer (gerne natten over). Pisk cremen let, når den skal bruges.
- Pisk flormelis, kakao og æggehvide sammen med elpisker. Fyld vandbakkelserne med kaffecreme, og pynt med chokoladeglasur.