-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Wiener-æblepandekager
Disse pandekager er gode atservere til en kop kaffe.
4 personer
Ingredienser
- 2 mellemstore æbler
- saft af ½ citron
- Dej:
- 175 g hvedemel
- 1 knsp. salt
- 3 dl mælk
- 6 æggeblommer
- 2 tsk. vaniljesukker
- 2 spsk. citronsaft
- 6 æggehvider
- smør til bagning
- Tilbehør:
- flormelis og flødeskum
- Skær æblerne i både, ogfjern kernehus og stilke.Skær bådene i tynde både.Dryp med citronsaft.
- Rør hvedemel, salt ogmælk jævnt. Rør æggeblommer,vaniljesukker og citronsafti. Pisk æggehviderne, ogvend dem i.
- Smelt lidt smør på enpande. Fordel dej herpå i ca.¾ cm tykt lag. Læg nogleskiver æble over. Bag pandekagengylden, og vend den.Bag den færdig på den andenside. Bag ikke ved for kraftigvarme.