Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Flotte frisurer julefrokost
Foto: Getty Korthårsfrisure ala Katy Perry, legende lilla eller page som Paris - hvilken af de flotte frisurer er du til?

Flotte frisurer

10 flotte frisurer til årets julefrokost

Mangler du inspiration til flotte frisurer, så kan du finde dit favoritlook blandt disse 10 festlige varianter - perfekt til årets julefrokost.

Den unikke hårfave

Hører du til blandt de modige, så prøv kræfter med en ny og anderledes hårfarve, som får dig til at skille dig ud fra mængden. Det kunne for eksempel være lilla som set på bloggeren Ravayna Coe. En fin fletning og bølgede lokker tydeliggør spillet i nuancerne.

Stramt og simpelt

Selena Gomez har nailet det minimalistiske hårlook med klassisk skarp skilning og håret stramt tilbage i en knold. Med hårlak, glattejern og en shine-spray er looket fuldendt.

Pjusket page 

Pagen har fået et revival efter Noora fra den populære norske tv-serie SKAM rullede hen over skærmen, og det er der god grund til. Drys hårpudder i hovedbunden for fylde og kram lidt voks i spidserne for at samle dem. Det giver et pjusket og lækkert look som her på Paris Jackson.

Herre cool

Leg med kønsrollerne med tilbagestrøget glat hår. Den smukke skuespillerinde Scarlett Johansson giver frisuren modspil med en smuk glimmerkjole. Red håret tilbage, mens det er vådt, og husk masser af hårspray. 

Feminint flettet 

Skuespillerinden Emma Stone demonstrerer en smuk og skødesløs fletning i voluminiøst hår med løsthængende totter. Bedst på andendagen efter hårvask. Resultat er fint og feminint. 

Glamour Girl

20’er-looket er et af de mest elegante årtier og af samme årsag altid populært ved festlige lejligheder. Lav bølgede lokker med store curlere og red dem over i den ene side med masser af hårlak og shine-spray. Tilsæt godt med bling i form af store øreringe som smukke Amanda Seyfried eller et glamourøst hårbånd som Carey Mulligan i The Great Gatsby.

Voila - et opsigtsvækkende og yderst elegant look til julefrokosten.

On Top

Skal din frisure udstråle kant og kunne holde til dans hele natten, så kopier Queen Bey's version af en fletning. Red håret stramt tilbage i en høj hestehale og flet det stramt nedad - tilsæt hårextensions, hvis du drømmer om en ekstra lang fletning. Sno en lille falsk fletning i din egen hårfarve om elastikken for at skjule den og opgrader looket med masser af bling.

 

Sødt og simpelt

Let bølgede lokker og midterskilning giver et smukt og klassisk festlook, der passer perfekt til julefrokosten med arbejdet. Sødt og simpelt - som Carey Mulligan.

Kort og frækt 

Korthårsfrisuren har fået et comeback blandt nogle af de store stjerner og ses blandt andet på Cara Delevingne, Michelle Williams, Scarlett Johansson og Katy Perry. Sangerinden går all in på stilen med undercut og hoops i ørene og topper med falske vipper og masser af mascara - et godt modspil til den maskuline frisure.

Læs også: Sådan ved du, om kort hår vil klæde dig

Fyldigt og forførende

Blake Lively er vores allesammens forbillede, når det kommer til smukt og fyldigt hår. Her har hun lavet en høj og fyldig samling øverst på hovedet og sat det fast med et par hårnåle, mens resten hænger løst.

Brug en shampoo, der giver volumen og tag dig god til at føntørre håret. Sæt hår-extentions i, hvis det ikke er fyldigt fra naturens side. Brug til sidst glattejernet i hele håret og sno glattejernet omkring de øverste totter for at krølle dem let.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Frisurer, Hår og Jul