Flotte frisurer julefrokost
SPONSORERET indhold

10 flotte frisurer, du nemt kan lave til årets julefrokost

Mangler du inspiration til flotte frisurer, kan du finde hårinspiration blandt disse festlige varianter – perfekt til årets julefrokoster.

Af: Mette Andersen Foto: Getty Images
21. dec. 2019 | Mode | Eurowoman

Det er atter tid til de årlige julefrokoster, hvor tøjkriser og dårlige hårdage altid kommer ubelejligt – men, frygt ej. Vi har samlet 10 nemme, flotte frisurer, du kan lave selv og har både de simple frisurer og dem til dig, der vælger at skeje lidt mere ud.

LÆS OGSÅ: Sådan lægger du den perfekte makeup til julefrokosten

God fornøjelse, og husk at dette blot er inspiration. Det personlige præg, du kommer til at sætte på din udgave, er netop det, der gør hele charmen.

stramt-hår.jpg

Stramt og simpelt

Selena Gomez har nailet det minimalistiske hårlook med en klassisk skarp skilning og håret stramt tilbage i en knold. Med hårlak, glattejern og en shine-spray er looket fuldendt.

Pjusket page

Pagen har fået en revival efter Noora fra den populære norske tv-serie SKAM rullede hen over skærmen, og det er der god grund til. Drys hårpudder i hovedbunden for fylde og kram lidt voks i spidserne for at samle dem. Det giver et pjusket og lækkert look som her på den norske skuespillerinde.

Scarlett-Johansson.jpg

Herre-cool

Leg med kønsrollerne med tilbagestrøget glat hår, og gør som den smukke skuespillerinde Scarlett Johansson, som giver frisuren modspil med en smuk glimmerkjole. Red håret tilbage, mens det er vådt, og husk masser af hårspray.

Emma-stone.jpg

Feminint flettet

Skuespillerinden Emma Stone demonstrerer en smuk og skødesløs fletning i voluminøst hår med løsthængende totter. Bedst på andendagen efter hårvask, og med en løs flettet fletning får du et fint og feminint resultat.

Amanda.jpg

Glamour Girl

1920’ernes elegante stil er altid populært ved festlige lejligheder. Få de bølgede lokker ved hjælp fra store curlere, hvorefter du reder håret over i den ene side, og slutter af med masser af hårlak for et stærkt hold. Tilsæt godt med bling i form af store øreringe som smukke Amanda Seyfried eller et glamourøst hårbånd som Carey Mulligan i The Great Gatsby. Voila – et opsigtsvækkende og yderst elegant look til julefrokosten.

Beyonce.jpg

(Finally you put my love) On Top

Skal din frisure udstråle kant og holde til dans hele natten, så kopier Beyoncés version af en fletning. Red håret stramt tilbage i en høj hestehale og flet det stramt nedad. Tilsæt hårextensions, hvis du drømmer om en ekstra lang fletning, og sno en lille falsk fletning i din egen hårfarve om elastikken for at skjule den. En frisure, der går til næsten alt og alle.

Carey Mulligan.jpg

Sødt og simpelt

Let bølgede lokker og midterskilning giver et smukt og klassisk festlook, der passer perfekt til julefrokosten med arbejdet. Sødt og simpelt – som Carey Mulligan.

Kort og frækt

Korthårsfrisuren har fået et comeback blandt nogle af de store stjerner og ses blandt andet på Cara Delevingne, Michelle Williams, Scarlett Johansson og Katy Perry. Det danske YouTube-ikon, Astrid Olsen, går hele vejen og har klippet sit hår i den gode gamle gryde-frisure, som hun giver modspil med fin glød og smykker.

Blake-Lively.jpg

Fyldigt og forførende

Blake Lively er vores allesammen forbillede, når det kommer til smukt og fyldigt hår. Her har hun lavet en høj og fyldig samling øverst på hovedet og sat det fast med et par hårnåle, mens resten hænger løst. Brug en shampoo, der giver volumen og tag dig god til at føntørre håret. Sæt hårextensions i, hvis det ikke er fyldigt fra naturens side og brug til sidst glattejernet i hele håret, som du snoer omkring de øverste totter for at krølle dem let.

Den unikke hårfarve

Hører du til blandt de modige, så prøv kræfter med en ny og anderledes hårfarve, som får dig til at skille dig ud fra mængden. Kim Kardashians blonde lokker fik en tur med, hvad der lignede en overstregningstusch – et trick, du nemt kan gøre efter med en skyllefarve i lige den farve, du ønsker.

Fandt du ikke noget, der fangede dig og det look, du går og drømmer om? Her har vi samlet de flotteste frisurer, der passer dig og din ansigtsform perfekt. Prøv dem!

Anbefalet til dig