Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Julefrokost 2017
Foto: Frederik Lentz Andersen Christine Sofie i blondetop fra Erdem.

Tøj til julefrokost 2017

Julefrokost på budget: 5 komplette looks under 1.000 kr.

Julen varer længe, koster mange penge. Men det behøver dit sæt til årets julefrokost ikke. Vi har samlet 5 sæt, der ikke koster en formue.

Julefrokosterne er ved at melde sin ankomst med alt som dertil hører – god mad, masser at drikke, festligt selskab og et gensyn med julefest-garderoben.

LÆS OGSÅ: Skal du til julefrokost? Her er 17 smukke kjoler, der vil klæde dig

Mangler du inspiration til, hvad du skal have på til årets store julefrokost, så se med her. Alle sæt er under 1.000 kroner. Alt inklusiv!

Sort og sofistikeret for 990 kr.

Det kan være svært at nå hjem og skifte inden julefrokosten. Tag derfor en enkel kjole på om dagen, som du hurtigt kan opgradere til et festligt look med høje stiletter, fine øreringe og en lækker taske. Man må godt hoppe i de helt høje stiletter til julefrokosten, og disse stiletter er super elegante.

Kjole, Vero Moda, 300 kr.

Øreringe, Sweet Deluxe hos Zalando, 150 kr.

Taske, Topshop, 240 kr.

Stiletter, Zara, 300 kr.

Julens farve for 970 kr.

Er du inviteret til en ekstra festlig julefrokost? Så gå hele vejen og tag rødt på. Det behøver ikke at blive for julet, så længe den røde farve holdes nedtonet og materialerne lækre. De små detaljer tæller også, især når det gælder neglene. Vi foreslår en sart lyserød, som både er sofistikeret og cool på samme tid.

Skjortebluse, Pieces, 130 kr.

Bukser, Selected Femme, 500 kr.

Stiletter, H&M, 180 kr.

Øreringe, Pilgrim, 80 kr.

Neglelak, L'Oréal Paris hos Nicehair, 80 kr. (sponsoreret)

Gyldent skær for 995 kr.

Guld og sort er en klassisk kombination, når det kommer til et festligt sæt. Brug den sorte farve som baggrund, så forskellige nuancer af guld dominerer dit outfit. På den måde bliver dit outfit klassisk med et gyldent skær. Det kunne være en kjole som denne, der med dens minimalistiske snit med fokus på taljen giver en smuk silhuet og er glamour på den helt rigtige måde. Hvis du synes, at den er lidt for pyntet, så hop i dine favoritsneakers, og lad håret hænge løst.

Kjole, Topshop, 640 kr.

Strømpebukser i uld, Cos, 155 kr.

Sko, Zara, 200 kr.

Vinterhvidt for 980 kr.

Hvide nuancer ser ekstra lækre ud til sæsonens mørke farver, og så er det super elegant. En klassisk hvid satinskjorte kommer du langt med. Sæt den til et par dekorative bukser, eller brug den med hvide satinbukser med pressefolder – det giver et rent look, der klæder de fleste. Tøv endelig ikke med at mikse med tårnhøje sandaler, det giver kun et glamourøst og stilrent udtryk.

Satinskjorte, Vero Moda, 200 kr.

Bukser, WYLDR hos Topshop, 425 kr.

Sandaler, Zara, 300 kr.

Strømper, &Other Stories, 55 kr.

Feminin og klassisk for 950 kr.

Udnyt at det hurtigt bliver mørkt udenfor, og match den midnatsblå himmel med et sæt i samme nuancer. Tilsæt en feminin blondetop til det klassiske jakkesæt, og sæt det sidste præg med glitrende øreringe og et par mørke stiletter. De spidse snuder har for alvor fået et comeback, så investér i et par klassiske mellemhøje stiletter, som du med sikkerhed tør bevæge dig ud på dansegulvet med.

Habitjakke, H&M, 300 kr.

Blondetop, JDY, 100 kr.

Bukser, H&M, 250 kr.

Stiletter, Zara, 180 kr.

Øreringe Afrina, Dyrberg/Kern, 120 kr.

Go’ fest!

Se, hvad vi ellers skriver om: Julefrokost og Jul