Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Kjoler til julefrokost 2017
Foto: Frederik Lentz Andersen Astrid Eika i kjole fra Moves by Minimum.

Smukke kjoler til årets julefrokost 2017

Skal du til julefrokost? Her er 17 smukke kjoler, der vil klæde dig

Julefrokosten, juleaften og nytårsfesten. Hvis du finder den rette kjole, kan du bruge den igen og igen – også når det ikke længere er jul.

December måned byder på mange fester. Der skal findes tøj frem til årets julefrokost, den store juleaften for ikke at nævne nytårsaften, og det betyder ofte tøjkrise! For hvad skal du tage på?

LÆS OGSÅ: 10 flotte frisurer til årets julefrokost

Tendenserne siger skru op for de dramatiske, ekstravagante materialer som silke, pailletter og printede detaljer, og miks med klassiske elementer for et lækkert, eksklusivt festsæt. Er det ikke lige dig, kan du hoppe på en evig klassiker, nemlig at holde det enkelt og i stedet tilføje sjove detaljer, som en diskret pyntesok eller et flot hårspænde til en simpel kjole.

Her er 17 kjoler, som passer perfekt til årets store julefrokost:

Gestuz, 1.400 kr.

By Malene Birger, 2.000 kr.

Samsøe Samsøe, 600 kr.

Anna Field, 400 kr.

Ganni, 2.000 kr.

Sportmax Code, 1.900 kr.

Selected Femme, 600 kr.

Moves by Minimum, 480 kr.

River Island hos Zalando, 700 kr.

Topshop, 500 kr.

Stine Goya, 2.600 kr.

Hugo Boss, 3.800 kr.

Filippa K hos Boozt, 1.700 kr.

Munthe hos Boozt, 1.500 kr.

Vero Moda, 300 kr.

Max&Co. hos Zalando, 1.765 kr.

Sand Copenhagen, 2.800 kr.

4 tips, der kan gøre selv den simpleste kjole festklar

Hvis julefesten står lige for døren, tøjkrisen melder sig, og du har kun den sorte favoritkjole hængende i skabet, er der en løsning hertil. Glem tøjet for en stund og fokuser i stedet på smykkerne. De kan nemlig peppe dit outfit op til julefrokosten.

  1. Store smykker er altid festlige, og med en markant halskæde kommer du langt. Så behøver du kun et par simple ringe i samme metal, og dit sæt er festklar.
  2. Passer outfittet ikke lige til den store statementhalskæde, kan du gå efter festlige øreringe. De skal være bevægelige og gerne have sten, der kan glimte i natten.
  3. Har du valgt en langærmet kjole med høj hals, er et halssmykke unødvendigt og mere i vejen end til gavn. Her skal du gå efter noget, der kan minde om smalle diamantringe. De ser eksklusive ud – både de ægte og uægte af slagsen.
  4. Farverige, markante smykker giver altid et frisk pust og lyser op. De er den nemmeste genvej, når du går fra arbejde direkte til fest – og de behøver absolut ikke være dyre.

Go’ fornøjelse!