Kjole til julefrokost 2021

Foto: Maria Palm Freja Wewer.

Kjoler til julefrokoster 2021

Her er 17 smukke kjoler, der vil klæde dig på til jul

Julefrokosten, juleaften og nytårsfesten. Hvis du finder den rette kjole, kan du bruge den igen og igen – også når det ikke længere er jul.

December måned byder sædvanligvis på mange fester, men vi er stadig mærket af efterdønningerne fra Covid-19-pandemien, der atter er begyndt at blusse op.

Men! Selvom vi skal være agtpågivende og spritte af, som pandemien har lært os at gøre det, tror vi altså på, at vi i år godt kan komme afsted til årets julefrokoster. For det skal ikke alt sammen være trist og træls, og med julen og det nye år i vente er der trods alt noget at fejre.

Men hvad skal du tage på?

LÆS OGSÅ: Her er 17 af sæsonens sejeste stiletter

Den må gerne få ekstragas på kjolefronten, og det gør absolut ikke noget, at du skruer op for de mere dramatiske og ekstravagante materialer som silke, pailletter, fjer og printede detaljer, gerne mikset med mere klassiske og elegante smykker og sko.

Er det ikke lige dig, kan du hoppe i en mere enkel og klassisk kjole og i stedet for tilføje sjove detaljer, som en diskret pyntesok, et flot hårspænde eller voluminøse smykker.

Her er 17 kjoler, som passer perfekt til årets festligheder:

bå kjole_ganni.jpg

Kjole, Ganni, 3.899 kr.

kjole_designers remix.jpg

Kjole, Designers Remix, 999 kr.

kjole_holzweiler.jpg

Kjole, Holzweiler, 1.915 kr.

kjole_monki.jpg

Kjole, Monki, 180 kr.

kjole_maya deluxe.jpg

Kjole, Maya Deluxe, 1.695 kr.

kjole_cos.jpg

Kjole, COS, 750 kr.

kjole_nue notes.jpg

Kjole, Nue Notes, 1.800 kr.

kjole_goya.jpg

Kjole, Stine Goya, 2.400 kr.

kjole_uterque.jpg

Kjole, Üterque, 1.490 kr.

kjole_resume.jpg

Kjole, Résumé, 1.100 kr.

silkekjole_hm.jpg

Kjole, H&M, 349 kr.

kjole_ganni.jpg

Kjole, Baum und Pferdgarten, 1.999 kr. 

pailletkjole_zara.jpg

Kjole, Zara, 299 kr.

kjole_yas.jpg

Kjole, YAS, 799 kr.

stropløs kjole_hm.jpg

Kjole, H&M, 399 kr.

kjole_other stories grøn.jpg

Kjole, & Other Stories, 695 kr.

kjole_neo noir.jpg

Kjole, Neo Noir, 699 kr.

4 tips, der kan gøre selv den simpleste kjole klar til julefrokost

Hvis julefesten står lige for døren, tøjkrisen melder sig, og du kun har den sorte favoritkjole hængende i skabet, findes der også en løsning til, hvordan du pepper den op. Glem tøjet for en stund og fokuser i stedet på smykkerne. De kan nemlig gøre enhver kjole til én, du kan have på til julefrokost.

  1. Store smykker er altid festlige, og med en markant halskæde kommer du langt. Så behøver du kun et par simple ringe i samme metal, og din kjole er julefrokostklar.
  2. Passer din kjole ikke lige til den store statementhalskæde, kan du gå efter festlige øreringe. De skal være bevægelige og gerne have sten, der kan glimte i natten.
  3. Har du valgt en langærmet kjole med høj hals, er et halssmykke unødvendigt og mere i vejen end til gavn. Her skal du gå efter noget, der kan minde om smalle diamantringe. De ser eksklusive ud – både de ægte og uægte af slagsen.
  4. Farverige, markante smykker giver altid et frisk pust og lyser op. De er den nemmeste genvej, når du går fra arbejde direkte til julefrokost – og de behøver absolut ikke være dyre.

God fornøjelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Stil, Jul, Julefrokost, Shopping og Kjoler