Kjole til julefrokost 2020

Foto: Maria Palm Freja Wewer.

Kjoler til julefrokoster 2020

Her er 18 smukke kjoler, der vil klæde dig på til jul

Julefrokosten, juleaften og nytårsfesten. Hvis du finder den rette kjole, kan du bruge den igen og igen – også når det ikke længere er jul, og Covid-19-pandemien forhåbentligt er en saga blot.

OBS: På grund af corona, opfordrer myndighederne til, at man begrænser sin sociale omgang med andre, hvilket blandt andet indbefatter deltagelse i større arrangementer. Hold dig derfor opdateret på Sundhedsstyrelsens hjemmeside, hvor retningslinjerne løbende bliver opdateret.

December måned byder sædvanligvis på mange fester, men i år er anderledes, og julemåneden bliver ikke den fest, vi havde regnet med. Som med så meget andet har Covid-19-pandemien også sat en kæp i årets julefrokoster, der for manges vedkommende er blevet aflyst.

Dermed ikke sagt at man ikke kan mødes en håndfuld af de allernærmeste venner – hvis man naturligvis overholder myndighedernes restriktioner, det er klart – og skåle i et godt glas gløgg. For det skal ikke alt sammen være trist og træls, og med julen og det nye år i vente er der trods alt noget at fejre. Og måske er lystets fest netop i år mere værd at fejre end nogensinde før i denne mørke coronatid.

Men hvad skal du tage på?

LÆS OGSÅ: 17 seje støvler, du kan bruge til ALT

Den må gerne få ekstragas på kjolefronten, og det gør absolut ikke noget, at du skruer op for de mere dramatiske og ekstravagante materialer som silke, pailletter, fjer og printede detaljer, gerne mikset med mere klassiske og elegante smykker og sko.

Er det ikke lige dig, kan du hoppe i en mere enkel og klassisk kjole og i stedet for tilføje sjove detaljer, som en diskret pyntesok, et flot hårspænde eller volumiøse smykker.

Her er 18 kjoler, som passer perfekt til årets festligheder:

arket sort julekjole 1.jpg

Kjole, Arket, 899 kr.

awake julekjole 1.jpg

Kjole, A.W.A.K.E. MODE, 6.650 kr.

ganni fjer julekjole.jpg

Kjole, Ganni, 2.799 kr.

2nd day julekjole.jpg

Kjole, 2NDDAY, 1.300 kr.

goya prittet julekjole.jpg

Kjole, Stine Goya, 6.000 kr.

hm exclusive 2 julekjole.jpg

Kjole, H&M Conscious Exclusive, 1.299 kr.

mango ternet julekjole.jpg

Kjole, Mango, 599 kr.

realisation par julekjole.jpg

Kjole, Réalisation Par, 1.990 kr.

other stories paillet julekjole.jpg

Kjole, & Other Stories, 1.150 804 kr.

rotate julekjole.jpg

Kjole, Rotate Birher Christensen, 2.700 kr.

uterque julekjole.jpg

Kjole, Üterque, 1.390 kr.

hugo julekjole.jpg

Kjole, HUGO, 2.299 kr.

other stories kort julekjole.jpg

Kjole, & Other Stories, 695 486 kr.

notes du nord julekjole.jpg

Kjole, Notes du Nord, 1.499 975 kr.

zara slip dress.jpg

Kjole, Zara, 249 kr.

other stories julekjole.jpg

Kjole, & Other Stories, 795 kr.

hm exclusive 1 julekjole.jpg

Kjole, H&M Conscious Exclusive, 2.499 kr.

goya silke julekjole.jpg

Kjole, Stine Goya, 2.800 kr.

4 tips, der kan gøre selv den simpleste kjole klar til julefrokost

Hvis julefesten står lige for døren, tøjkrisen melder sig, og du kun har den sorte favoritkjole hængende i skabet, findes der også en løsning til, hvordan du pepper den op. Glem tøjet for en stund og fokuser i stedet på smykkerne. De kan nemlig gøre enhver kjole til én, du kan have på til julefrokost.

  1. Store smykker er altid festlige, og med en markant halskæde kommer du langt. Så behøver du kun et par simple ringe i samme metal, og din kjole er julefrokostklar.
  2. Passer din kjole ikke lige til den store statementhalskæde, kan du gå efter festlige øreringe. De skal være bevægelige og gerne have sten, der kan glimte i natten.
  3. Har du valgt en langærmet kjole med høj hals, er et halssmykke unødvendigt og mere i vejen end til gavn. Her skal du gå efter noget, der kan minde om smalle diamantringe. De ser eksklusive ud – både de ægte og uægte af slagsen.
  4. Farverige, markante smykker giver altid et frisk pust og lyser op. De er den nemmeste genvej, når du går fra arbejde direkte til julefrokost – og de behøver absolut ikke være dyre.

God fornøjelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Stil, Jul, Julefrokost og Shopping