-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
Broccolisalat med kylling og hasselnødder
Medejer af livsstilsklinikken Frk Skrump, Alice Apel Hartvig, har sammensat en sund og mættende broccolisalat med kylling, hytteost og ananaskirsebær, der er perfekt til frokost.
1 person
Ingredienser
- 150g broccoli, delt i små buketter
- 30g frisk spinat eller baby spinat
- 50g fennikel, snittet tyndt fx med et mandolinjern eller en kålskræller
- 30g ananaskirsebær, delt i halve
- 10g olivenolie
- saften fra 1/2 limefrugt
- 75g kyllingbryst, forkogt, plukkes i små stykker
- 50g hytteost - kan undlades, tilsæt da 50 g ekstra kylling
- Toppping:
- 1 spsk frysetørret bær
- 10g tørret abrikos, snittet i tynde skiver
- 10 stk hasselnød, eventuelt tørristet på en pande
- 1/2 tsk sesamfrø, tørristet eller nigellafrø.
- lidt saltflager, almindelige eller sorte
Sådan laver du broccolisalat med kylling
- Bland broccoli, spinat, fennikel og ananaskirsebær i en dyb tallerken. Fordel kyllingen i salaten og pynt med hytteost. Alternativt kan du servere hytteosten ved siden af i en lille skål.
- Pynt til sidst med frysetørret bær, hasselnødder og sesamfrø. Drys med lidt saltflager.
- TIP: Du kan med fordel hælde kogende vand ud over broccolibuketterne, da de dermed bliver mindre bitre, når de blancheres.