-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Vidunderlig dessert: Chokoladefondue
Chokoladefondue er og bliver den hyggeligste måde at spise chokolade sammen på.
Ingredienser
- Ca. 500 g chokolade, enten mørk, lys eller
- mælkechokolade (evt. flere varianter)
- piskefløde, der går 1 ½ dl til 200 g chokolade
- udvalg af tørrede frugter, f.eks. abrikoser,
- dadler, svesker.
- marshmallows
- marcipan
- frisk frugt i tern, f.eks. ananas, mango, blommer, kiwi, banan
Sådan gør du
- Digestive kiks knækket i mindre stykker Tilbered frugten ved at skære den ud i mundrette stykker, og anret frugt, tørret frugt, marshmallows, marcipan i mindre bidder, kiks m.m. på et fad. Smelt chokoladen sammen med piskefløden, hver variant i sin skål, over vandbad.
- Sæt den smeltede chokolade på bordet med udvalget af ”dyppesager”, og læg bambusspid ved. Hav gerne en gryde med småkogende vand over i køkkenet, og hvis noget af chokoladen begynder at blive for koldt, sættes den ud et øjeblik i gryden.
PRØV OGSÅ: Chokofilopakker og krydret varm kakao