Bag selv lækre grahamsscones

Foto: Columbus Leth Lækre grahamsscones.

Bag selv lækre grahamsscones

Bag selv lækre grahamsscones

Prøv disse lækre grahamsscones, som er perfekte til eftermiddagsteen og allerbedst nybagte..

Prøv disse lækre grahamsscones, som er perfekte til eftermiddagsteen og allerbedst nybagte..


Grahamsscones

Tid: ca. 15 min. plus bagetid (ca. 9 stk.)

200 g hvedemel
50 g grahamsmel
1½ tsk. bagepulver
2 tsk. sukker
1 tsk. groft salt
75 g smør
1½ dl mælk
1 æg til pensling
lidt mel til udrulning

1. Tænd ovnen på 200 grader.
2. Bland de to slags mel sammen med bagepulver, sukker og salt i en røreskål.
3. Smuldr smør i melet, og saml dejen med mælken.
4. Drys lidt mel på bordet, og rul dejen, ud i ca. 2 cm’s tykkelse. Udstik dejen med et glas, der er ca. 6 cm i diameter.
5. Fordel scones på en bageplade med bagepapir. Pensl med sammenpisket æg, og bag dem i ca. 15 min., eller til de er gyldne.

► SE OGSÅ: Groft hverdagsbrød med rug og havregryn
► SE OGSÅ:
 Bag et brydebrød med rug
► SE OGSÅ: Bag lækre Flapjacks

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Scones