-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Bag lækre Flapjacks
Flapjacks er et engelsk fænomen, der bages enten med havregryn eller som her en mysliblanding efter eget valg.
(ca. 12 stk.)
125 g smør
2 spsk. lys sirup
175 g mysliblanding (gerne et miks af havregryn, nødder og cornflakes)
125 g sukker
1. Forvarm ovnen til 170 grader varmluft.
2. Smelt smør og sirup sammen i en lille gryde.
3. Kom mysli i en skål med sukker, og hæld smørblandingen over. Rør godt rundt.
4. Dæk en form (ca. 20 x 30 cm) med bagepapir – siderne skal også dækkes. Kom dejen i formen. Glat den ud ved at lægge et stykke bagepapir over og glatte henover med en hånd dyppet i koldt vand.
5. Bag i 30-35 minutter. Skær kagen ud i ca. 12 stykker, mens den stadigvæk er varm, og lad dem derefter afkøle helt i formen, inden de tages op.
