Cupcakes med brunsviger
SPONSORERET indhold

Bag selv de fineste brunsvigercupcakes

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

I stedet for at bage én stor brunsviger har jeg lavet små, fine cupcakes med lag af kagedej og farinfyld. Flødeostecremen på toppen er pisket med farin. uhm!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Martin Dyrløv
08. okt. 2018 | Opskrift | Hjemmet
12 cupcakes | Total: 30 min

Ingredienser

Dej:
125 g mel 
2 tsk. bagepulver 
1 knsp. salt 
125 g smør (blødt) 
100 g sukker 
2 tsk. vaniljesukker 
2 æg (str. L)

Fyld:
75 g farin
25 g smør

Topping:
100 g flødeost naturel
50 g smør (blødt)
50 g farin
1 tsk. vaniljesukker
1 knsp. salt
175 g flormelis

Sådan bager du dine cupcakes:

  1. Sæt alle ingredienser ud på køkkenbordet i mindst 30 min., før du går i gang, og tænd ovnen på 175 grader.
  2. Sigt mel og bagepulver sammen, og tilsæt salt.
  3. Rør smør, sukker og vaniljesukker luftigt med en håndmikser i 2-3 min. Tilsæt æggene ét ad gangen, og rør godt mellem hvert.
  4.  Rør eller vend melblandingen i, og rør kun, til det akkurat er blandet.
  5. Smelt fyldet i en lille gryde.
  6. Sæt 12 papirforme i en muffinpande, og fyld 1 spsk. dej i hver. Læg 1 tsk. fyld i hver, og fortsæt med dej og fyld, til alt er brugt, og formene er ca. ¾ fyldt.
  7. Bag kagerne midt i ovnen i ca. 20 min. Tjek med en tandstikker, om kagerne er gennembagte, og sæt dem til afkøling på en bagerist. Topping:
  8. Pisk flødeost, smør og farin godt sammen, og lad det hvile i 10-15 min., så farinen smelter. Pisk vanilje og salt i cremen, og tilsæt sigtet flormelis til passende konsistens.
  9.  Sæt en flot top creme på hver cupcake med en sprøjtepose eller en ske.

Anbefalet til dig