Anne Bechs sunde kager
SPONSORERET indhold

Chocolate chip brownie

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Prøv denne lækre chocolate chip brownie med strejf af banan og bløde dadler. Den er himmelsk.

Af: Anne Bech og Jo Brand Foto: Line Thit Klein
11. apr. 2015 | Mad | ALT for damerne

Ingredienser

2 modne bananer
1 stor spsk peanutbutter
1 æg
2 strøgne spsk mørkt kakaopulver
2 store håndfulde mandler
5 bløde dadler (skal moses i til sidst, ikke stavblendes)
50 g mørk chokolade 85 %

Sådan gør du

1. Blend alle ingredienser undtagen chokolade og dadler til en fin masse. Mos så dadlerne i massen.

2. Hak al chokoladen fint. Kom ¼ ned i dejen. Smelt de sidste ¾ af chokoladen over vandbad. Hæld så langsomt og under omrøring den smeltede chokolade ned i dejen.

3. Kom dejen i en form med bagepapir. Sørg for, at dejen er cirka 4 cm høj. Bag kagen ved 170 grader i cirka 25 minutter. Brug gaffeltricket til at måle, om kagen er færdig. Stik en gaffel ned i dejen. Den må gerne være klæg, men ikke våd.

PRØV OGSÅ:  Krydret varm kakao 

PRØV OGSÅ: Æblekage

PRØV OGSÅ: Orange-chokolade-tærte