Påskelækkerier
SPONSORERET indhold

Chokoladereder med påskeæg

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lav et fad med lækre hjemmelavede fuglereder...

Foto: VKStockimages
20. mar. 2018 | Opskrift | BoligLiv

Ingredienser

Chokoladereder med påskeæg
DU SKAL BRUGE: 
450 g chokolade – mørk eller mælk
1 pose dragéæg eller andet chokolade overtrukket med sukker 
1 doughnuts-form i silikone (fås bl.a. hos Panduro Hobby).

Smelt chokoladen over vandbad.

Fyld silikoneformens rum halvt op med chokolade.

Lad chokoladen stå et par minutter, så den sætter sig lidt.

Kom æggene oveni, og stil på køl, til de skal spises.

► SE OGSÅ: Lav dit eget påskeæg
► SE OGSÅ: Hjemmelavede påskeæg
► SE OGSÅ: Marengslagkage med påskeæg

Anbefalet til dig