Chokoladeæg med irish coffee
Foto: Jes Buusmann

Chokoladeæg med irish coffee - opskrift fra Hendes Verden

Chokoladeæg med irish coffee

De lækreste hjemmelavede påskeæg med smag af Irish Coffee. Få opskriften på de fantastiske påskeæg med marcipan, kaffe, whisky og chokolade lige her.

printer Print
plate 10 stk.

500 g ren, rå marcipan
2 tsk. instant kaffepulver
2 spsk. kogende vand
1 spsk. brun farin
3 spsk. whisky
200 g hvid chokolade

  1. Ælt marcipanen med kaffepulver og farin rørt ud i kogende vand. Tilsæt whisky.
  2. Form 10 æg, marcipanen er ret fugtig, og lad dem tørre et par timer.
  3. Smelt 2/3 af den hvide chokolade over vandbad eller i mikroovn.
  4. Rør resten af den hakkede chokolade i.
  5. Dyp æggene heri. Lad dem stivne på bagepapir.
  6. Læg evt. æggene i en kurv pyntet med bånd og fjer.
Se, hvad vi ellers skriver om: Påskeæg