Nougat-påskeæg
Foto: Thomas Hergaard

Nougat-påskeæg - opskrift fra Hjemmet

Lav dine egne påskeæg med nougat og marcipan

Lav dine egne påskeæg, det er slet ikke så svært, som det ser ud. Her får du opskriften på klassiske hjemmelavede påskeæg med blød nougat og marcipan.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate (12 stk)

Arbejdstid: 45 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
200 g ægte marcipan
75 g blød nougat
125 g lys eller mørk chokolade
50 g hvid chokolade

  1. Del marcipanen i ca. 12 stykker og tril dem til kugler. Skær kuglerne midt over og tryk en fordybning i hver halvdel.
  2. Del nougaten i 12 stykker og tril dem til kugler. Læg en nougatkugle i den ene halvdel af marcipankuglerne og saml dem igen med den anden halvdel.
  3. Tril kuglerne til æggefacon og vend dem i smeltet lys eller mørk chokolade.
  4. Læg dem på en plade med bagepapir.
  5. Smelt den hvide chokolade og lave et siksakmønster ved at dryppe chokoladen fra en gaffel.
  6. Lad chokoladen stivne.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Påske og Påskeæg