Nougat-påskeæg
Foto: Thomas Hergaard
Hjemmet

Nougat-påskeæg - opskrift fra Hjemmet

Nougat-påskeæg

Lav dine egne påskeæg.

Af Thomas Hergaard 09.mar.2018 Mad

(12 stk)

Arbejdstid: 45 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
200 g ægte marcipan
75 g blød nougat
125 g lys eller mørk chokolade
50 g hvid chokolade

  1. Del marcipanen i ca. 12 stykker og tril dem til kugler. Skær kuglerne midt over og tryk en fordybning i hver halvdel.
  2. Del nougaten i 12 stykker og tril dem til kugler. Læg en nougatkugle i den ene halvdel af marcipankuglerne og saml dem igen med den anden halvdel.
  3. Tril kuglerne til æggefacon og vend dem i smeltet lys eller mørk chokolade.
  4. Læg dem på en plade med bagepapir.
  5. Smelt den hvide chokolade og lave et siksakmønster ved at dryppe chokoladen fra en gaffel.
  6. Lad chokoladen stivne.
Læs alt om Påske Påskeæg
Henter...