-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Påskeæg med smag af hvid chokolade, brombær og lakrids
Selvfølgelig er der massevis af lækre påskeæg i butikkerne, men det er slet ikkesvært at lave sine egne – her med smag af hvid chokolade, brombær og lakrids.
10 små påskeæg
Total:25 minutter
Ingredienser
- Påskeæg med hvidchokolade, brombær og lakrids
- Fyld:
- 100 g marcipan
- 50 g hvid chokolade
- 1 spsk citronsaft
- 1 spsk frysetørret brombær
- 1/2 tsk lakridspulver
- Overtræk og pynt:
- 100 g hvid chokolade
- 1 spsk tørrede, spiselige blomster
- * Fyld: Riv marcipanen groft, og kom den i en skål.
- Smelt chokoladen i en skål over vandbad, og rør den i.
- Rør citronsaft, frysetørret brombær og lakridspulver i. Smag til!
- Form små æg af massen, og sæt dem på køl en halv time.
- * Overtræk: Smelt chokoladen i en skål over vandbad, (og temperer den – det vil sige chokoladen har en temperatur omkring 30 grader før du overtrækker.)
- Placer et æg på en gaffel, og dyp den i chokoladen.
- Pynt med tørrede blomster.
- Gentag med resten af æggene.
- Sæt æggene på køl, indtil chokoladen er stivnet.
9 skønne hjemmelavede påskeæg
-
Lav dit eget påskeæg
-
Påskeæg med pistacie og syltet ingefær
-
Påskeæg med hård og blød nougat
-
Hjemmelavede påskeæg med pistacie og orangenougat
-
Lav dine egne påskeæg med nougat og marcipan
-
Chokoladepåskeæg
-
Påskeæg med smag af hvid chokolade, brombær og lakrids
-
Nemme påskeæg med kokos, du hurtigt kan lave
-
Chokoladeæg med irish coffee