påskeæg med hvid chokolade, marcipan, brombær og lakrids
SPONSORERET indhold

Påskeæg med smag af hvid chokolade, brombær og lakrids

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Selvfølgelig er der massevis af lækre påskeæg i butikkerne, men det er slet ikke svært at lave sine egne – her med smag af hvid chokolade, brombær og lakrids.

Af: Maja Ambeck Vase Foto: Maja Ambeck Vase
18. apr. 2022 | Mad | ALT for damerne
10 små påskeæg | Total: 25 min

Ingredienser

Påskeæg med hvidchokolade, brombær og lakrids

Fyld:
100 g marcipan
50 g hvid chokolade
1 spsk citronsaft
1 spsk frysetørret brombær
1/2 tsk lakridspulver

Overtræk og pynt:
100 g hvid chokolade
1 spsk tørrede, spiselige blomster

  1. * Fyld:  Riv marcipanen groft, og kom den i en skål.
  2. Smelt chokoladen i en skål over vandbad, og rør den i.
  3. Rør citronsaft, frysetørret brombær og lakridspulver i. Smag til!
  4. Form små æg af massen, og sæt dem på køl en halv time.
  5. * Overtræk: Smelt chokoladen i en skål over vandbad, (og temperer den – det vil sige chokoladen har en temperatur omkring 30 grader før du overtrækker.)
  6. Placer et æg på en gaffel, og dyp den i chokoladen.
  7. Pynt med tørrede blomster.
  8. Gentag med resten af æggene.
  9. Sæt æggene på køl, indtil chokoladen er stivnet.