
SPONSORERET indhold
Påskeæg med smag af hvid chokolade, brombær og lakrids
Selvfølgelig er der massevis af lækre påskeæg i butikkerne, men det er slet ikke svært at lave sine egne – her med smag af hvid chokolade, brombær og lakrids.
10 små påskeæg |
Total: 25 min
Ingredienser
Påskeæg med hvidchokolade, brombær og lakrids
Fyld:
100 g marcipan
50 g hvid chokolade
1 spsk citronsaft
1 spsk frysetørret brombær
1/2 tsk lakridspulver
Overtræk og pynt:
100 g hvid chokolade
1 spsk tørrede, spiselige blomster
- * Fyld: Riv marcipanen groft, og kom den i en skål.
- Smelt chokoladen i en skål over vandbad, og rør den i.
- Rør citronsaft, frysetørret brombær og lakridspulver i. Smag til!
- Form små æg af massen, og sæt dem på køl en halv time.
- * Overtræk: Smelt chokoladen i en skål over vandbad, (og temperer den – det vil sige chokoladen har en temperatur omkring 30 grader før du overtrækker.)
- Placer et æg på en gaffel, og dyp den i chokoladen.
- Pynt med tørrede blomster.
- Gentag med resten af æggene.
- Sæt æggene på køl, indtil chokoladen er stivnet.
Tip:
De tørrede blomster er fra ”Mill and Mortar” og kan købes i større supermarkeder og specialbutikker. Kan du ikke skaffe frystetørret brombær
kan andre varianter bruges.