Opskrift på påskeæg med hvid chokolade, marcipan, brombær og lakrids
Foto: Maja Ambeck Vase De lækre påskeæg med marcipanfyld er lidt af fryd - både for ganen og for øjet!

Påskeæg med smag af hvid chokolade, brombær og lakrids

Selvfølgelig er der massevis af lækre påskeæg i butikkerne, men det er slet ikke svært at lave sine egne – her med smag af hvid chokolade, brombær og lakrids.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 25 minutter
plate 10 små påskeæg

Påskeæg med hvidchokolade, brombær og lakrids

Fyld:
100 g marcipan
50 g hvid chokolade
1 spsk citronsaft
1 spsk frysetørret brombær
1/2 tsk lakridspulver

Overtræk og pynt:
100 g hvid chokolade
1 spsk tørrede, spiselige blomster

  1. * Fyld:  Riv marcipanen groft, og kom den i en skål.
  2. Smelt chokoladen i en skål over vandbad, og rør den i.
  3. Rør citronsaft, frysetørret brombær og lakridspulver i. Smag til!
  4. Form små æg af massen, og sæt dem på køl en halv time.
  5. * Overtræk: Smelt chokoladen i en skål over vandbad, (og temperer den – det vil sige chokoladen har en temperatur omkring 30 grader før du overtrækker.)
  6. Placer et æg på en gaffel, og dyp den i chokoladen.
  7. Pynt med tørrede blomster.
  8. Gentag med resten af æggene.
  9. Sæt æggene på køl, indtil chokoladen er stivnet.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Påskeæg, Påske, Dansk mad, Dessert, Brombær og Spiselige blomster