GIV ET BLAD I JULEGAVE TIL ÉN, DU HOLDER AF

Påskeæg med kokos
Foto: Thomas Hergaard

Påskeæg med kokos - opskrift fra Hjemmet

Påskeæg med kokos

printer Print
plate Ca. 10 påskeæg

200 g ren rå marcipan
2 spsk kokosmel
2 spsk appelsinsaft eller -juice
150 g lys chokolade
Pynt:
Lidt kokosmel

  1. Ælt marcipan sammen med kokosmel og 2 appelsinsaft eller -juice. Form ca. 10 æg.
  2. Smelt den lyse chokolade i stykker i en skål over vandbad.
  3. Lad chokoladen køle lidt og rørc i den, til den er tyktflydende. Dyp æggene i den smeltede chokolade med to gafler.
  4. Lad dem dryppe lidt af og sæt dem på bagepapir. Drys med lidt kokosmel, inden chokoladen størkner.
Se, hvad vi ellers skriver om: Påske og Påskeæg