Opskrift på grillkylling med salviefyld og syrlig squashsalat
SPONSORERET indhold

Grillkylling med salviefyld og syrlig squashsalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Mikkel Adsbøl
03. jul. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

450 g kyllingbryst

½  dåse tomatpure

80 g fransk landbrie 11%
frisk salvie (eller tørret)

salt og peber

tandstikker eller træspyd.

 

Syrlig squash salat:

1 squash

1 bundt frisk persille (kan undlades)

8 peberkorn (evt. pebermix)

6 laurbær blade

4 spsk æbleeddike

1 tsk revet citronskal (øko)

ca. 1 tsk flydende sødemiddel

salt og peber

 

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    200 Kcal

Sådan laver du grillkylling

Rens kyllingestykkerne for hinder mv.

Del dem på langs, så de får en ’lomme’ og smør med tomatpure.

Skær osten i 4 skiver og fordel den i kødlommerne. Hak salvien og drys den ovenpå osten.

Luk kyllingestykkerne med stik en tandstik eller sæt det på et træspyd så fyldet ikke falder ud. Drys med salt og peber og grill dem ca. 4-8 min på hver side. Skær dem evt. i små bidder, når de er færdige.

Syrlig squashsalat:

Snit squashen i tynde skiver. Brug evt. et madolinjern eller på siden af et rivejern.

Kom vand, peberkorn, laurbær blade, æbleeddike og citronskal i en gryde. Bring det i kog og sluk derefter for varmen.

Kom skriver af squash og det kogte afkog i en skål.


Tilsæt sødemiddel. Smag til om den er for syrlig eller tilsæt forsigtigt mere sødemiddel.


Drys med lidt salt og peber og vend fint hakket persille i. Lad den trække minimum 1 time.

 


Prøv også grillspyd med kokos-fisk og grønt

Få mere inspiration til lækker mad på http://www.altfordamerne.dk/opskrifter/