Grillspyd med kokos-fisk og grønt
Fisk og kokos går rigtig godt sammen, og med et twist af citrusfrugt og grill får man den perfekte sommerret.
Ingredienser
Nok til 8 spyd
1 gul peberfrugt
1 rød peberfrugt
1 bakke (300 g) portobello-svampe
2 rødløg eller andre løg
300 g torsk eller sej
20 g olie (ca. 3 spsk)
lidt tørret chili
1/2 tsk gurkemeje
evt. lidt tørret timian eller frisk hvis du har det i haven
8 træspyd
20 g kokosmel
20 g sesamfrø
salt og peber
Pynt:
Evt. 1 bundt løvstikke, frisk basilikum eller persille og evt. skiver frisk citron
Sådan laver du grillspyd med kokos-fisk
Hak peberfrugterne og portobello svampene i store tern. Del løgene i kvarte.
Skær fisken i store tern. Vend det hele, på nær rødløg, med olie, salt, peber, chili, gurkemeje, og timian.
Sæt peberfrugt, svampe, fisk og rødløg på 8 træspyd og vend spyddene i kokos og sesamfrø.
Grill dem ca. 8-10 min på hver side. Vend dem løbende.
Servér på et fad toppet med friskhakket løvstikke eller andre krydderier.
Prøv også chilirejer med blomkålsmos