Opskrift på grillspyd med kokos-fisk og grønt

Foto: Mikkel Adsbøl Grillspyd med kokos-fisk og grønt

Opskrift på grillspyd med kokos-fisk og grønt

Grillspyd med kokos-fisk og grønt

Fisk og kokos går rigtig godt sammen, og med et twist af citrusfrugt og grill får man den perfekte sommerret.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
Ingredienser

Nok til 8 spyd

1 gul peberfrugt

1 rød peberfrugt

1 bakke (300 g) portobello-svampe

2 rødløg eller andre løg

300 g torsk eller sej

20 g olie (ca. 3 spsk)

lidt tørret chili

1/2 tsk gurkemeje

evt. lidt tørret timian eller frisk hvis du har det i haven

8 træspyd

20 g kokosmel

20 g sesamfrø

salt og peber

 

Pynt:

Evt. 1 bundt løvstikke, frisk basilikum eller persille og evt. skiver frisk citron

Sådan laver du grillspyd med kokos-fisk

Hak peberfrugterne og portobello svampene i store tern. Del løgene i kvarte.


Skær fisken i store tern. Vend det hele, på nær rødløg, med olie, salt, peber, chili, gurkemeje, og timian.


Sæt peberfrugt, svampe, fisk og rødløg på 8 træspyd og vend spyddene i kokos og sesamfrø.


Grill dem ca. 8-10 min på hver side. Vend dem løbende.


Servér på et fad toppet med friskhakket løvstikke eller andre krydderier.

Prøv også chilirejer med blomkålsmos

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Grillspyd, Grillmad, Sommer, Torsk, Fisk, Dansk mad og Hovedret