Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på grillspyd med kokos-fisk og grønt
Foto: Mikkel Adsbøl Grillspyd med kokos-fisk og grønt

Opskrift på grillspyd med kokos-fisk og grønt

Grillspyd med kokos-fisk og grønt

Fisk og kokos går rigtig godt sammen, og med et twist af citrusfrugt og grill får man den perfekte sommerret.

Print

Nok til 8 spyd

1 gul peberfrugt

1 rød peberfrugt

1 bakke (300 g) portobello-svampe

2 rødløg eller andre løg

300 g torsk eller sej

20 g olie (ca. 3 spsk)

lidt tørret chili

1/2 tsk gurkemeje

evt. lidt tørret timian eller frisk hvis du har det i haven

8 træspyd

20 g kokosmel

20 g sesamfrø

salt og peber

 

Pynt:

Evt. 1 bundt løvstikke, frisk basilikum eller persille og evt. skiver frisk citron

Sådan laver du grillspyd med kokos-fisk

Hak peberfrugterne og portobello svampene i store tern. Del løgene i kvarte.


Skær fisken i store tern. Vend det hele, på nær rødløg, med olie, salt, peber, chili, gurkemeje, og timian.


Sæt peberfrugt, svampe, fisk og rødløg på 8 træspyd og vend spyddene i kokos og sesamfrø.


Grill dem ca. 8-10 min på hver side. Vend dem løbende.


Servér på et fad toppet med friskhakket løvstikke eller andre krydderier.

Prøv også chilirejer med blomkålsmos

Se, hvad vi ellers skriver om: Grillspyd, Grillmad, Sommer, Torsk, Fisk, Dansk mad og Hovedret