-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
Chilirejer med blomkålsmos
En meget nem og mættende ret. Blomkålsmosen kan også bruges til f.eks. stegt fisk og bøf.
1
Ingredienser
- Blomkålsmos:
- 150 g blomkål
- 100 g kartoffel
- 15 g DDV plante 70
- salt
- en håndfuld friske krydderurter (koriander, dild, purløg).
- 2 fed hvidløg
- 1 rød chili
- 10 g olie til stegning
- 200 g store, hele tigerrejer (de svinder under tilberedning)
- salt og peber
- citronsaft.
Sådan laver du chilirejer med blomkålsmos
- Del blomkålen lidt ud. Skræl kartoflen og del den. Kom blomkål og kartoffel i en lille gryde med usaltet vand. Kog det, til det er helt mørt. Mos herefter blomkålen og kartoflerne med fedtstoffet og lidt af kogevandet. Smag mosen til med salt og vend de hakkede krydderurter i.
- Hak hvidløg og chili helt fint. Varm en pande op med fedtstoffet. Steg rejerne ved høj varme sammen med hvidløg og chili. Krydr med salt, peber og lidt citronsaft. Anret mosen med de stegte rejer og pynt med ekstra krydderurter, f.eks. dild.
- TIP Rejerne kan eventuelt marineres i hvidløg, chili og olie for derefter at kommes på havegrillen.
- Se også opskrift på frisk tun med sumak og granatæble.