Akvavit & tonic: Kæphesten
SPONSORERET indhold

Akvavit & tonic: Kæphesten

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Akvavit og tonic har længe været en ting på de danske cocktailbarer. Her får du opskriften på den lækre cocktail.

Af: Sune Urth Foto: Theis Bothmann
05. nov. 2018 | Opskrift | ALT.dk
1 cocktail

Ingredienser

1 del Copenhagen Distillery Dill Anise Akvavit

4 dele Fever Tree Aromatic Tonic

Pynt med en lille vifte af æbleskiver

Sådan gør du:

Akvavit og tonic har længe været en ting på de danske cocktailbarer. Akvavit og gin er lavet på fuldstændig samme måde, så det er kun logisk de kan afløse hinanden i drinks. Dild og æbler er fantastiske sammen, og jeg har valgt en tonic med en lidt mørkere bitterhed, ikke for at skjule akvavitten, men for måske at hjælpe den lidt mere på vej…

Husk at fylde glasset helt op med is. Is holder is koldt. Det er lidt bagvendt, men en lille smule is i glasset smelter og gør din drink vandet, men en masse is holder sig frossen og gør drinken kold.
Hvis du ikke synes der er nok drink i glasset kan du jo bare lave en til.

Anbefalet til dig