Romkugler med marcipan
SPONSORERET indhold

Marcipanromkugler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Børn synes, det er supersjovt at trille romkugler! Disse er tilsat marcipan, dyppet i chokolade og drysset med krymmel.

Af: Lone Kjær Foto: Tina Borgsmidt
30. okt. 2018 | Opskrift | ALT for damerne
25 romkugler | Total: 30 min

Ingredienser

100 g marcipan
100 g digestive-kiks, knuste
1 tsk romessens
50 g appelsinmarmelade
1 spsk kakaopulver
lidt flormelis
200 g mørk chokolade
krymmel til pynt

Sådan laver du romkuglerne

  1. Riv marcipanen, og ælt den med knuste kiks, romessens, marmelade og kakaopulver.
  2. Tilsæt flormelis, indtil massen er formbar.
  3. Stil massen på køl i ca. 1 time.

    PRØV OGSÅ: Blomsterbergs jule-Sarah Bernhardt
  4. Smelt chokoladen over vandbad.
  5. Form massen til kugler, og vend dem i chokoladen.
  6. Afdryp, og tril kuglerne i krymmel.

Anbefalet til dig