Romkugler med marcipan
Foto: Tina Borgsmidt Lækre romkugler med marcipan, der er nemme at lave.

Romkugler med marcipan

Marcipanromkugler

Børn synes, det er supersjovt at trille romkugler! Disse er tilsat marcipan, dyppet i chokolade og drysset med krymmel.

printer Print
clock 30 minutter
plate 25 romkugler

100 g marcipan
100 g digestive-kiks, knuste
1 tsk romessens
50 g appelsinmarmelade
1 spsk kakaopulver
lidt flormelis
200 g mørk chokolade
krymmel til pynt

Sådan laver du romkuglerne

  1. Riv marcipanen, og ælt den med knuste kiks, romessens, marmelade og kakaopulver.
  2. Tilsæt flormelis, indtil massen er formbar.
  3. Stil massen på køl i ca. 1 time.

    PRØV OGSÅ: Blomsterbergs jule-Sarah Bernhardt
  4. Smelt chokoladen over vandbad.
  5. Form massen til kugler, og vend dem i chokoladen.
  6. Afdryp, og tril kuglerne i krymmel.
Se, hvad vi ellers skriver om: Konfekt, Marcipan og Romkugler