![Lækre romkugler med marcipan, der er nemme at lave. Romkugler med marcipan](/media/d684dd530d374aa99644d0f9dd0a577b/a97bcc9f3817459c92110a37484ec183.jpg?width=400&quality=80)
SPONSORERET indhold
Marcipanromkugler
Børn synes, det er supersjovt at trille romkugler! Disse er tilsat marcipan, dyppet i chokolade og drysset med krymmel.
25 romkugler |
Total: 30 min
Ingredienser
100 g marcipan
100 g digestive-kiks, knuste
1 tsk romessens
50 g appelsinmarmelade
1 spsk kakaopulver
lidt flormelis
200 g mørk chokolade
krymmel til pynt
Sådan laver du romkuglerne
- Riv marcipanen, og ælt den med knuste kiks, romessens, marmelade og kakaopulver.
- Tilsæt flormelis, indtil massen er formbar.
- Stil massen på køl i ca. 1 time.
PRØV OGSÅ: Blomsterbergs jule-Sarah Bernhardt - Smelt chokoladen over vandbad.
- Form massen til kugler, og vend dem i chokoladen.
- Afdryp, og tril kuglerne i krymmel.