Opskrift på Sarah Bernhardt kager
SPONSORERET indhold

Sarah Bernhardt kager

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækre og elegante er de, de små Sarah Bernhardt kager.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
08. nov. 2016 | Opskrift | Hendes Verden
20-25 Sarah Bernhardt kager | Total: en time, 30 min

Ingredienser

20-25 makroner (diameter ca. 4 cm)

Trøffelfyld til Sarah Bernhardt:
200 g god, mørk chokolade
2 dl piskefløde

Pynt til Sarah Bernhardt:
ca. 50 g god, mørk chokolade
½ tsk. olie
kandiserede violer

Sådan laver du Sarah Bernhardt kager

  1. Hak chokoladen mellemfint, og hæld den op i en skål. Kog fløden op, hæld den over chokoladen, og rør massen jævn. Stil den koldt til næste dag, og pisk den luftig.
  2. Smør trøffelfyldet på makronerne i en lille top. Stil kagerne koldt.
  3. Smelt forsigtigt chokoladen sammen med olien. Pensl kagerne med den flydende chokolade, pynt med violer, og stil dem koldt.