tærte opskrift med marcipan og appelsin

Foto: Line Thit Klein Tærte med marcipan og appelsin

tærte opskrift med marcipan og appelsin

Tærte med marcipan og appelsin

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 30 minutter
plate 4 Person(er)
Ingredienser

4 plader færdig butterdej (ca. 8x14 cm)
3 appelsiner
200 g marcipan
3 spsk rørsukker
1 æggehvide
1 bæger mascarpone
100 g usaltede pistacienødder uden skal
½ dl flydende honning.

Sådan laver du tærten

1. Skær ridser rundt om kanten på hver dejplade og prik midten af dejen flere gange med en gaffel.
2. Skær skallen og den hvide hinde af appelsinerne og skær dem så i skiver.
3. Smuldr marcipanen og fordel den på butterdejspladerne. Læg appelsinskiver over og drys med sukker. Pensl kanten med æggehvide, og bag stykkerne i ovnen ved 200 grader i 15 min, til dejen er gylden og sprød.
4. Mens kagerne er varme kommes en klat mascarpone på. Servér med pistacienødder blandet med honning.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Konfekt, Tærte, Bagning, Dansk mad, Dessert, Appelsin og Marcipan