Opskrift på sandwich med laks, agurk og wasabicreme
SPONSORERET indhold

Sandwich med laks, agurk og wasabicreme

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En klassiker, der ingen tid tager at lave. Medbring den på skovturen, udflugten eller prøv den i forbindelse med afternoon tea.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
21. jun. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

2 spsk mayonnaise
½ dl cremefraiche 38%
1-2 tsk wasabi (efter smag og behag)
lidt salt
½ agurk
8 skiver toastbrød
1 stor håndfuld salat til sandwich, f.eks. en blandet grøn salat eller romainesalat
8 skiver røget laks
lidt plukket dild eller finthakket purløg.

Sådan laver du sandwiches med laks og wasabicreme

Rør mayonnaise sammen med cremefraiche, wasabi og lidt salt.

Skær agurkerne i skiver.

Smør wasabi-cremen på brødet og kom salat, agurk og to skiver laks på hver af de 4 brødskiver.

Kom lidt plukket dild eller finthakket purløg over.

Læg brød på toppen og skær sandwichene igennem på skrå.

Pak dem i papir og medbring dem på tur.

Prøv også gulerodssalat med æble og ukrudt