Donuts med citron

Foto: Maja Ambeck Vase Små, blomsterdekorerede mandelkager forklædt som donuts.

Donuts med citron

Sommerlige citrondonuts

Små, blomsterdekorerede mandelkager forklædt som donuts. Kagerne er vidunderligt saftige, fulde af sødme og med store, syrlige strejf af citron. Her får du opskriften på sommerens fineste kager.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 45 minutter
plate 6 donuts
Ingredienser

Donuts:
30 g hvid chokolade af god kvalitet
2 æg
80 g sukker
80 g mandelmel
½ økologisk citron, skal heraf

Pynt:
50 g flormelis
ca. 2 spsk vand
spiselige blomster

Sådan laver du citrondonuts

Donuts:
1. Smelt chokoladen i en skål over vandbad, og tag skålen af varmen.

2. Del æggene i hvider og blommer. Pisk sukker og æggeblommer let og luftigt i en skål. Vend smeltet chokolade, mandelmel og citronskal i. Pisk hviderne stive, og vend dem nænsomt i dejen. Fordel dejen i smurte donutforme, og bag kagerne i ca. 15 minutter ved 175 grader, til de er fint gyldne.

Pynt:
Rør flormelis og vand til glasur, og dyp toppen af kagerne deri. Pynt med spiselige blomsterblade og nyd!

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Kage, Dessert, Citron, Amerikansk mad, Spiselige blomster og Bageopskrifter