Salat med skaldyr

Sprød salat med skaldyr

Nok verdens nemmeste forret. Lidt a la rejecocktail, bare så meget sprødere.

Forret til 3-4

Ingredienser

  • 2 citroner
  • 12 jomfruhummerhaler
  • 12 rosérejer
  • 3 hjertesalater
  • 1 lille bundt dild
  • 1 salatløg
  • 2 avocadoer
  • god olivenolie
  • salt

Sådan gør du

  1. Halvér citronerne, og grill dem med skærefladen nedad på en varm grillpande (eller rist dem på en tør, varm pande), til de er gyldne og lækre. Pil rejer og haler, og steg dem kort (medmindre du har købt kogte). Skær salaten i både, pluk dilden, og skær løget i tynde skiver. Skær avocadoerne i tern, og vend dem med saft af ½ varm citron. Anret salaten toppet med skaldyr, dild, løg og avocado, og dryp med supergod olivenolie og varm citronsaft, og krydr med salt.
  2. Servér straks.
PRØV OGSÅ: Grøn gazpacho