Salat med skaldyr
SPONSORERET indhold

Sprød salat med skaldyr

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nok verdens nemmeste forret. Lidt a la rejecocktail, bare så meget sprødere.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
28. aug. 2015 | Opskrift | ALT for damerne
Forret til 3-4

Ingredienser

2 citroner
12 jomfruhummerhaler
12 rosérejer
3 hjertesalater
1 lille bundt dild
1 salatløg
2 avocadoer
god olivenolie
salt

Sådan gør du

Halvér citronerne, og grill dem med skærefladen nedad på en varm grillpande (eller rist dem på en tør, varm pande), til de er gyldne og lækre. Pil rejer og haler, og steg dem kort (medmindre du har købt kogte). Skær salaten i både, pluk dilden, og skær løget i tynde skiver. Skær avocadoerne i tern, og vend dem med saft af ½ varm citron. Anret salaten toppet med skaldyr, dild, løg og avocado, og dryp med supergod olivenolie og varm citronsaft, og krydr med salt.

Servér straks.

PRØV OGSÅ: Sprød agurkesalat asian-style

PRØV OGSÅ: Sprød salat med bagt laks

PRØV OGSÅ: Grøn gazpacho