Sprød salat med skaldyr
Nok verdens nemmeste forret. Lidt a la rejecocktail, bare så meget sprødere.
Ingredienser
2 citroner
12 jomfruhummerhaler
12 rosérejer
3 hjertesalater
1 lille bundt dild
1 salatløg
2 avocadoer
god olivenolie
salt
Sådan gør du
Halvér citronerne, og grill dem med skærefladen nedad på en varm grillpande (eller rist dem på en tør, varm pande), til de er gyldne og lækre. Pil rejer og haler, og steg dem kort (medmindre du har købt kogte). Skær salaten i både, pluk dilden, og skær løget i tynde skiver. Skær avocadoerne i tern, og vend dem med saft af ½ varm citron. Anret salaten toppet med skaldyr, dild, løg og avocado, og dryp med supergod olivenolie og varm citronsaft, og krydr med salt.
Servér straks.
PRØV OGSÅ: Sprød agurkesalat asian-style
PRØV OGSÅ: Sprød salat med bagt laks
PRØV OGSÅ: Grøn gazpacho