-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Pasta med kylling, asparges og tomater
Pasta er altid en nem og lækker løsning, når der skal hurtig aftensmad på bordet.
4 personer
Pasta med kylling, asparges og tomater
- 500 g kyllingeinderfilet
- 400 g grønne asparges
- 3 forårsløg
- 15 g smør
- 2 dl hønsebouillon
- 2 spsk. citronsaft
- 2 dl madlavningsfløde
- salt, peber
- 300 g pasta, f.eks. frisk grøn båndpasta
- Pynt:
- cherrytomater, oliven, panderistede pinjekerner og basilikum
- Tilbehør:
- friskhøvlet parmesanost
Sådan laver du pasta med kylling, asparges og tomater
- Skær kyllingekødet i tern.
- Knæk den træede ende afaspargesene, og skær demi 3 cm stykker. Snit løgene.Svits løgene i smørret i engryde. Tilsæt bouillon ogcitronsaft. Kog det op. Komkyllingetern i, og lad demsimre 5-6 min. under låg.Kom fløde og asparges i. Kogdet sammen under omrøring2-3 min. Smag til med salt ogpeber.
- Kog pastaen efter anvisningenpå emballagen, ogafdryp den i en sigte.Vend pastaen i aspargessaucen.Pynt med halve cherrytomater,oliven, ristedepinjekerner og basilikum. Givfriskhøvlet parmesan til.