Pizza med bresaola og rucola
4
Ingredienser
- Pizzadej:
- 25 g gær
- 2½ dl vand
- 400 g hvedemel
- 1 tsk salt.
- Fyld:
- 150 g mozzarella, i skiver
- lidt olienolie
- salt og peber
- 10 skiver bresaola
- 100 g rucola
- salt og friskkværnet peber.
Sådan gør du
- Rør gæren ud i ½ dl lunken vand, tilsæt 2 spsk hvedemel og lad det stå i 30 minutter. Rør derefter resten af vandet i sammen med salt og hvedemel. Ælt dejen godt igennem, og stil den til hævning i to timer.
- Del herefter dejen i to klumper, der hver rulles ud til en rund tynd pizza.
- Fordel mozzarella over pizzaerne, dryp med lidt olivenolie, salt og peber.
- Læg dem på bageplader og bag straks i ovnen ved 225 grader 25-30 minutter. Straks pizzaerne tages ud af ovnen, fordeles bresaola og rucola på pizzaen, der serveres straks.
- Jeg elsker pizzaen med den friske salat, selv om varmen får den til at skvatte lidt sammen