-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Speltotto med edamamebønner
Edamamebønner er supersunde og proteinrige, og så smager de skønt som en snack – til denne speltotto er det nemmest at købe en pose med bønner, som er kogte og pillede.
4
Ingredienser
- 1 fed hvidløg
- 1 løg
- 4 stilke bladselleri
- 2 spsk neutral olie
- 4 dl perlespelt
- 1-1,2 l bouillon
- 80 g parmesan
- 3 dl edamamebønner, kogte og pillede
- salt og peber
- ½ citron, saften heraf
- ½ bundt brøndkarse
Sådan gør du
- 1/ Riv eller pres hvidløg, og skær løg og bladselleri i små tern – steg det i olie i ca. 2 minutter, hvorefter perlespelt tilsættes og svitses med i yderligere 2 minutter.
- 2/ Tilsæt bouillon lidt ad gangen, og lad det koge ind, før der tilsættes mere bouillon – fortsæt, indtil spelten er mør, men stadig med en smule bid. Det tager omkring 20-22 minutter.
- 3/ Riv parmesan, og vend det i til sidst sammen med edamamebønnerne. Smag retten til med salt, peber og citronsaft. Inden servering drysses brøndkarse over retten.
- [485 kcal pr. portion]
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
SE OGSÅ på Hjemmet.dk: Grøntsagssuppe med hasselnødder