Byd familien eller vennerne på brunch i pinsedagene. Det er både let og lækkert.
Få opskrifterne på:
- Skyr med rabarberkompot og sprødt drys
- Croissanter med æggesalat og kaviar
- Varmrøget laks og agurke/fennikelsalat
- Croque monsieur med brie
- Snitter med mango
Skyr med rabarberkompot
Skyr er altid skønt til brunch. Portionsanret i små skåle og top med rabarberkompot og drys lavet af nødder, kerner og havregryn. Se opskriften her.
Croissanter med æggesalat og kaviar
Her har vi fyldt croissanter med en herlig æggesalat og toppet dem med kaviar - perfekt til brunchbordet! Her får du opskriften.
Varmrøget laks og agurke/fennikelsalat
Friske salater egner sig godt på brunchbordet. Prøv for eksempel denne salat, der er fyldt med laks, fennikel og salat. Se hvordan du laver salaten her.
Croque monsieur med brie
Den klassiske croque monsieur er her lavet i en opdateret version med brie og tomat. Få opskriften her.
Snitter med mango
Til enhver brunch hører også noget sødt. Disse små, friske snitter med mango smager skønt og er et herligt indslag til enhver brunch. Her får du opskriften.