Emily Ratajkowski i Saks Potts

Foto: Gotham/Getty Images Billedet af Emily Ratajkowski har fået over 1 million likes...

Emily Ratajkowski i Saks Potts

Kendt model i dansk design til legendarisk designers bryllup

Du har absolut ingen idé om, hvordan efternavnet udtales, men designerne bag hendes kjole kender du stensikkert.

Den polsk-amerikanske model Emily Ratajkowski dansede sig lige ind i vores hjerter, da hun i 2013 var en del af musikvideoen til Robin Thicke, T.I. og Pharrells megahit ”Blurred Lines”. I dag har den 27-årige model mere end 22 millioner følgere på Instagram og et efternavn, der får de fleste til at kløjes. Sig det med os: [ratajˈkɔfskʲi].

LÆS OGSÅ: Bella, Kendall og Kylie er endelig set med en taske, der er til at betale

I 2015 begyndte modelkarrieren for alvor, da Emily trådte ud på Marc Jacobs-catwalk under New York Fashion Week – skridt, hun siden også har taget for Miu Miu og Bottega Veneta. Men ham, det skal handle om i dag, er førstnævnte: Den 55-årige Marc Jacobs.

Søndag aften amerikansk tid blev han gift med sin mand, Charly Defrancesco, og her var Emily Ratajkowski blandt de prominente gæster. Hun var iklædt en dansk designduo, det snildt kan siges at gå usandsynligt godt for. Modellen havde nemlig Saks Potts på.

Kjolen er ifølge Saks Potts’ Instagram speciallavet, men trækker tydelige referencer til en kjole, vi første gang så den ene af de to designere bære, da Barbara Potts i anledningen af ELLE Style Awards 2017 poserede i de københavnske gader.

Barbara Potts i Saks Potts-kjole.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte, Design, Kjoler og Model