9 ting vi gør, når vi træner
SPONSORERET indhold

9 ting vi gør, når vi træner, men som vi ikke vil indrømme...

Springer du badet over efter træning? Smugkigger du sidemandens display på løbebåndet? Eller slipper du en lille vind i yogatimen? Bare rolig, du er ikke den eneste. Læs her, hvad blandt andet Michelle Kristensen og Rikke Laursen gør, mens de træner, men som de helst ikke vil indrømme.

Af: Mette Kyvsgaard Foto: Getty
01. sep. 2016 | Sundhed | Fit living

1. Sniffer armhulen
– Jeg sniffer ofte lige armhulen under træning for at sikre mig, at jeg ikke er helt gal på den. Det er dumt, for er der et sted, hvor det er tilladt at svede og lugte, er det jo, når jeg får pulsen op på max, men jeg kan ikke lade være …
Susanne Knutzen

2. Truckerbadet
– Jeg springer tit badet over efter træning, hvis jeg har travlt. Det er lidt klamt, men det betyder altså mere for mig at få trænet end at få et bad.
Michelle Kristensen

3. Konkurrencemennesket
– 
Jeg ser overhovedet ikke mig selv som konkurrerende, men der sker altså noget, når jeg hopper op på min racer og fyrer den af på landevejen. Min lyse hestehale stritter altid ud gennem cykelhjelmen, så drengene ikke er i tvivl om, at det var en kvinde, der lige overhalede.
Rikke Laursen

SE OGSÅ: Stramme balder og højt humør: Tag en cykeltur med veninderne

4. Yogaprutter
– Det kan nemt komme til at ske, at jeg lige slipper en lille vind på måtten, mens jeg laver ”hunden”. Det er da helt naturligt - kroppen masserer jo alle indre organer under yoga, ikk? Men jeg gør alt for at den siver stille ud – modsat visse andre på mit yogahold.
Susanne Knutzen

5. Den ondskabsfulde træner 
– Som træner får jeg det vildeste kick ud af at kommandere 300 squats i træk til mine styrkehold. Det er jo på den måde vi rykker os... men av av av - det gør ondt. Grinende står jeg og instruerer mine 40 kunder, for jeg behøver jo ikke selv være med.
Rikke Laursen

6. Velfortjent snack efter træning
– Efter en lang løbetur om søndagen skal der energi indenbords – og selv om jeg har forbrændt masser af kalorier, hvad er så bedre end at forkæle sig selv med en jordbærkage fra bageren? Det sker altså tit...
Peter Liljensten

SE OGSÅ: Stræk dig dejligere: 5 yogaøvelser

7. Flirtende øvelser
– Der er mange former for stræk, og jeg indrømmer da gerne, at jeg kan nogle rigtig gode og ”professionelle” øvelser, som drengene ikke kan stå for. Jeg har endda fået en kæreste på den konto – skønt ikk?
Rikke Laursen

8. Smugkigger sidemandens display
– Jeg tjekker altid lige sidemandens display på løbebåndet, og vupti - mit level stiger på magisk vis, så jeg løber hurtigere end ham. Konkurrencen er skudt i gang!
Anne Nordbjerg 

9. Humor for fulde drøn 
– Jeg hører altid Langt fra Las Vegas på cyklen på vej ud til mine kunder. Det har jeg det skide sjovt med, og så er jeg klar til at være den sjoveste træner fuld af godt humør og god energi.
Peter LiljenstenSE OGSÅ: 10 ting du skal vide om styrketræning

SE OGSÅ: Sådan bliver du en endnu bedre løber 

SE OGSÅ: Hvad spiser du før og efter træning?