-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Blåbærmazarin med mørk chokolade
Den saftige mazarin får fin farve og sommerlig smag af årstidens lækre blåbær. Server med vaniljeprikket flødeskum.
8-10
Ingredienser
- 200 g marcipan, revet
- 200 g sukker
- 200 g smør, blødt
- 4 æg
- 100 g mel
- 125 g mørk chokolade, gerne Guanaja 70 % fra Valrhona, hakket
- 150 g blåbær
- 1,5 dl piskefløde
- 1,5 spsk flormelis
- ½ stang vanilje, korn heraf
- 1,5 dl skyr
Sådan gør du
- PISK marcipan og sukker godt sammen i en skål, og tilsæt smør lidt ad gangen under stadig piskning. Pisk derefter æggene i lidt ad gangen.
- VEND derefter mel i. Hak chokoladen, og tilsæt den til sidst sammen med blåbær.
- HÆLD dejen i en rund form (ca. 23 cm i diameter) foret med bagepapir. Bag kagen i ovnen ved 180 grader varmluft i 45-50 min.
- PISK fløden til en let flødeskum med flormelis og vaniljekorn. Vend skyr i flødeskummet.
- SERVÉR kagen afkølet med en skefuld vaniljeprikket creme til.
- Se flere søde opskrifter på Anneauchocolat.dk.