-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
Citronbouillon med kylling & sprødt skind
En dampende varm suppe er perfekt på en kold vinterdag.
4
Ingredienser
- 1 kylling, 1,2 kg
- 3-4 liter vand
- 1 spsk havsalt
- 4 groftsnittede porrer
- 1 løg skåret halvt over
- 4 gulerødder
- 1 persillerod
- 1 bouquet garni bundet af et par kviste timian, persille og laurbærblad
- tyndskåret skal af 1 økologisk citron
- peber
- saft af 1-2 citroner
- Tilbehør:
- Sprødt kyllingeskind
- 1 spsk olie
- persille
- 300 g fuldkornsbrød
- Sådan gør du: Fjern så meget af brystskindet fra kyllingen som muligt. Kom kyllingen i en stor gryde, hæld vand over, bring det i kog og skum. Tilsæt salt, den grønne del af porrerne samt løg, gule- og persillerod, bouquet garni samt citronskal. Lad det hele snurre i ca. 40 minutter, eller til kyllingen er kogt mør. Tag kyllingen op, fjern rest af skind og ben. Skær kødet i passende stykker, og skær gule- og persillerod i skiver. Sigt og hæld suppen tilbage i gryden, læg den hvide del af porrerne i gryden med de øvrige grønsager samt kyllingekød. Lad det hele snurre, til porrerne er møre. Smag til med citronsaft, salt og peber. Mens suppen koger, så skær kyllingeskindet i strimler, og steg det gyldent og sprødt i lidt olie. Afdryp på køkkenrulle, og server oven i suppen sammen med lidt persille. Spis groft brød til.
- Energi pr. person: 550 kcal, fedt29%, protein 29%, kulhydrat 42%