-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Nem og lækker grunddej til småkager
Denne portion er stor nok til at dele i 3-4 portioner, og prøve forskellige småkageversioner af. Prøv hakket mørk chokolade, finthakkede hasselnødder, tørret lavendel eller vaniljekorn. Du ælter blot den ønskede ingrediens ind i den færdige dej. Der går ca. 50 g chokolade eller nødder til en tredjedel af dejen.
50
Ingredienser
- 1 dl kartoffelmel
- 5 dl hvedemel
- 250 g koldt smør
- 1 æggeblomme
- 2 dl flormelis
- evt. 1 tsk koldt vand
Sådan laver du småkager
- 1. Bland kartoffelmel og hvedemel sammen i en stor skål. Skær smørret i mindre tern, og gnid det ind i melet, til du har en smuldret masse. Tilsæt æggeblomme, og ælt dejen sammen med let hånd, og tilsæt evt. 1 tsk koldt vand, hvis den virker for tør.
- 2. Del dejen op, og ælt nu smagsgiverne i. Rul dejen ud i tykke pølser, ca. 4 cm brede, og læg dem på køl en times tid.
- 3. Tænd ovnen på 225 grader, og skær dejen ud i tynde skiver, og læg dem på bageplader med bagepapir. De skal bage ca. 5 minutter, og derefter køle helt af på en rist.