Billede 1 - Havregrynssmåkager med solsikkekerner

Havregrynssmåkager med solsikkekerner

Sådan bager du lækre hjemmebagte havregrynssmåkager

(ca. 16 stk.)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Bagetid: 10 min.
  • Ikke fryse-egnede – opbevares i en kagedåse
  • Ingredienser:
  • 1 æg
  • 150 g sukker
  • 75 g smør
  • 150 g finvalsede havregryn
  • 2 spsk hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 25 g solsikkekerner

SÅDAN GØR DU

  1. Pisk æg og sukker, tildet skummer. Hældsmeltet smør i. Blandhavregryn, mel ogbagepulver og rør deti blandingen sammenmed solsikkekernerne.
  2. Sæt kagerne på en bageplademed bagepapir.Lav kager af 1 spiseskefulddej, men sætkun 6-8 kager på hverbageplade, da kagerneflyder ud.
  3. Bag demstraks i en 175 gradervarm ovn i ca. 10 min.,eller til de er lysebrune.Lad kagerne stivne lidt,før de tages af bagepladen.
  4. Opbevar demi en kagedåse eller ien anden tætsluttendebeholder.