Jordbær Romanoff

Jordbær Romanoff

Familien Romanoff har lagt navn til mange retter. Én af de bedste er vel nok jordbærdesserten.Mange serverer både is og flødeskum på toppen. Her holder vi os til den enkle version med flødeskum.Arbejdstid: 20 min.Trækketid: 3-4 timerIkke fryse-egnet

4 personer

Ingredienser

  • 1/2 kg jordbær
  • revet skal af 1 usprøjtet
  • appelsin
  • saft af 1-2 appelsiner
  • 4-5 spsk sukker (efter smag)
  • 1/2 dl orangelikør
  • Tilbehør:
  • Flødeskum

  1. Rengør jordbærrene og nip haserne af. Skær bærrene i halve eller i skiver og kom dem i en skål.
  2. Bland revet appelsinskal, appelsinsaft, sukker og likør og vend det i bærrene. Lad dem trække koldt hermed nogle timer.
  3. Fordél bærrene med lagen i portionsglas og servér desserten med flødeskum.