-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Linguine med svampe, hvidløg, persille & spinat
Pastaret, som du vil sætte på menuen igen og igen.
4
Ingredienser
- 300 g fuldkornslinguine
- 350 g faste brune markchampignoner
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk olivenolie
- 1 bakke babyspinat
- 50 g semidried tomat
- lidt kogevand fra pastaen
- 1 god, stor håndfuld persille
- salt, peber
- 50 g reven parmesan eller grana
SÅDAN GØR DU
- Sådan gør du: Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, afdryp, og hold den varm. Gem lidt af kogevandet fra pastaen. Skær svampene i halve, snit hvidløgene, og varm olivenolien i en stor gryde eller sauterepande. Rist svampe og hvidløg et par minutter under omrøring, bland spinat og tomater ved og steg videre, til spinaten er faldet sammen. Spæd med lidt af kogevandet fra pastaen. Vend pasta og persilleblade i retten, og smag godt til med salt og peber, før retten serveres rygende varm med reven ost.
- Energi pr. person: 380 kcal, fedt 23%, protein 17%, kulhydrat 60%